Facebook Pixel
 1. 5 uleiuri presate la rece cu beneficii importante pentru sanatate

  Uleiul presat la rece este un produs 100% natural care contine majoritatea substantelor nutritive ale plantei din care este realizat. Prin presare la rece se intelege acel procedeu de extragere a uleiului la temperaturi joase, de maxim 49o Celsius.
 2. Tine colesterolul sub control

  Colesterolul este o substanta grasa produsa de ficat in mod natural, este esential in formarea membranelor celulare, a unor hormoni si a vitaminei D. Colesterolul nu se poate dizolva in apa, deci nu poate circula singur prin sangele tau. Transportul colesterolului din si catre celule se realizeaza prin intermediul unor molecule numite lipoproteine produse de ficat.
 3. Remedii naturiste care stimuleaza digestia si arderea grasimilor

  Oricat de echilibrat am incerca sa mancam, fiecare dintre noi are cate o zi in care alimentele consumate sunt mai grele, iar acest lucru atrage dupa sine o digestie dificila. Cum se manifesta o digestie greoaie? Stii ca digestia ta este grea atunci cand te simti imbalonat, cand ai o senzatie de plin si disconfort. Din pacate, simptomele se pot intinde pana la greturi, dureri in zona abdominala, dar si lipsa de energie sau respiratie urat mirositoare.
 4. Top 5 suplimente naturiste care te feresc de raceala in sezonul rece

  Sezonul rece este o perioada destul de greu de suportat pentru organismul nostru, mai ales atunci cand vine vorba de raceli, gripe, bacterii sau virusuri. Multe persoane se confrunta cu problema gripei si racelii in perioada rece, insa multi dintre noi nu avem grija sa “ajutam” organismul cu o serie de suplimente si vitamine
 5. Ingrediente care garanteaza ca o miere de Manuka este autentica

  Methylglyoxal (MGO / MG) – Conform oamenilor de stiinta methylglyoxal determina in mare masura efectul antibacterian al mierii de Manuka. Este un produs derivat din zahar, se obtine in fagurele de miere: produsul esential fiind carbohidratul DHA continut in nectarul florilor de manuka.