Facebook Pixel
  1. Remedii naturiste care stimuleaza digestia si arderea grasimilor

    Oricat de echilibrat am incerca sa mancam, fiecare dintre noi are cate o zi in care alimentele consumate sunt mai grele, iar acest lucru atrage dupa sine o digestie dificila. Cum se manifesta o digestie greoaie? Stii ca digestia ta este grea atunci cand te simti imbalonat, cand ai o senzatie de plin si disconfort. Din pacate, simptomele se pot intinde pana la greturi, dureri in zona abdominala, dar si lipsa de energie sau respiratie urat mirositoare.
  2. Top 5 suplimente naturiste care te feresc de raceala in sezonul rece

    Sezonul rece este o perioada destul de greu de suportat pentru organismul nostru, mai ales atunci cand vine vorba de raceli, gripe, bacterii sau virusuri. Multe persoane se confrunta cu problema gripei si racelii in perioada rece, insa multi dintre noi nu avem grija sa “ajutam” organismul cu o serie de suplimente si vitamine
  3. Ingrediente care garanteaza ca o miere de Manuka este autentica

    Methylglyoxal (MGO / MG) – Conform oamenilor de stiinta methylglyoxal determina in mare masura efectul antibacterian al mierii de Manuka. Este un produs derivat din zahar, se obtine in fagurele de miere: produsul esential fiind carbohidratul DHA continut in nectarul florilor de manuka.