Facebook Pixel

Microhidrinaza (Microhydrinase) 60 cps, Konig Laboratorium

în stoc
Cod
KNG6
111,59 Lei

Microhidrinaza - produs obtinut din surse naturale contine o combinatie ortomoleculara unica si complexa de antioxidanti, protectori ai mitocondriei, si electroliti alcalinizanti.

Silica amorfa de origine vegetala imbogatita in ioni negativi de hidrogen (hidrida) are capacitatea sa patrunda in celule unde neutralizeaza radicalii liberi produsi ca urmare a activitatii celulare. Are un puternic efect de protejare a mitocondrilor. In plus, aduce si un aport de siliciu necesar producerii colagenului.
In timpul proceselor metabolice se elimina peroxid de hidrogen, o specie oxidanta foarte reactiva si periculoasa. Hidrogen-Peroxid Oxidoreductaza reduce peroxidul de hidrogen in apa si oxigen contribuind astfel atat la hidratarea celulelor, cat si la oxigenarea acestora.
Quercetin si Quercetin-3-rutinosida (forma biologic activa de rutin) extrase din Sophora japonica sunt puternici antioxidanti care actioneaza la nivel celular cu efecte benefice intr-o gama vasta de afectiuni.
Acetil Carnitina reduce efectele imbatranirii celulare si protejeaza mitochondria marindu-i capacitatea de prelucrare a grasimilor. Este foarte eficienta in protectia celulara la nivelul creierului prin marirea capacitatii de alerta a mitocondriei si conferind suport pentru functionarea neuronilor.
Creatina monohidrat reprezinta o sursa alternativa de energie pentru mitocondrii asigurand o rezerva energetica necesara in momentele de consum energetic celular excesiv. Se poate spune ca asigura o rezerva de energie “la cerere”.
Potasiul sub forma de clorura de potasiu si calciul sub forma de hidroxid de calciu sunt 2 electroliti care au un puternic efect alcalinizant ce reduc aciditatea din organism. Se stie ca celulele canceroase precum si unele specii de bacterii parazite traiesc doar in medii acide.
Produsul are efecte benefice pentru
Cancer (preventiv sau in cadrul tratamentului), oboseala, aciditate, imunitate, alergii, boli cardiovasculare, diabet zaharat, autism, fibromialgie, scleroza multipla, scleroza laterala amiotrofica, epilepsie, reducerea efectelor nocive ale medicamentelor de sinteza si antibioticelor.

Compozitie:
Per 1 capsula
Silica (48% siliciu) .... 84 mg
Hidrogen-Peroxid Oxidoreductaza    .... 25 mg
Quercetin-3-rutinosida .... 25 mg
Quercetin .... 12 mg
Creatina monohidrat .... 125 mg
Acetil-Carnitina .... 125 mg
Potasiu (din clorura de potasiu) .... 25 mg
Calciu (din hidroxid de calciu) .... 68 mg

Administrare:
1 capsula de 2 ori pe zi, de preferinta intre mese pe stomacul gol.

Prezentare:
60 capsule

Recomandare
Adaugata in apa de baut, o alcalinizeaza prin ridicarea pH-ului.

Atentionare
Suplimentele alimentare nu se substituie unei diete variate si echilibrate si unui mod de viata sanatos.

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro