Facebook Pixel

Pancreatin forte 60 cps, Konig Laboratorium

Rating:
100% of 100
în stoc
Cod
KNG40
82,81 Lei

Pancreatin forte produs obtinut din surse naturale contine enzime proteolitice forte, recomandat pentru diabet, pancreatita, fibroza cistica, cancer, alergii si boala celiaca.

Pancreatina este o combinatie de enzime produse de celulele exocrine din pancreas. Este alcatuita din enzimele amilaza, lipaza si proteaza. Aceasta combinatie este utilizata in tratarea unor afectiuni precum: pancreactotomie (extirparea pancreasului), pancreatita, fibroza cistica.

Exista evidente clinice care demonstreaza faptul ca pancreatina are un rol terapeutic adjuvant in alte afectiuni precum:
- alergii alimentare;
- boala celiaca;
- afectiuni autoimune;
- cancer.

Exista clinici in Statele Unite care asociaza pancreatina in cadrul protocoalelor anti-cancerigene.
Pancreatina in boala diabetica
Conform ultimelor cercetari efectuate la Spitalul Universitar Giessen si Marburg din Germania, insuficienta pancreatica joaca un rol important in declansarea si evolutia diabetului atat insulino-dependent cat si insulino-independent. Insuficienta pancreatica exocrina este frecvent asociata cu boala diabetica.
Mult timp s-a crezut ca aceasta insuficienta este o consecinta a diabetului, dar observatii clinice recente au dus la concluzia ca boala pancreatica exocrina (ne-endocrina) reprezinta de fapt un factor critic in aparitia si evolutia diabetului.

Compozitie:
Enzime pancreatice ... 375 mg
din care:
Proteaza ... 32500 unitati
Triacilglicerolipaza ... 2600 UI
Alfa-amilaza ... 32500 unitati

Administrare:
Modul recomandat de administrare (doar pentru adulti): 1 capsula de 1-3 ori pe zi.

Prezentare:
60 capsule

 

Ratings & Reviews
Rating:
100% of 100

Share your thoughts with other customers

Ratings & Reviews

5
Rating:
100% of 100
Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro