Facebook Pixel

Germaniu Organic GE-132 150mg 60 cps, Konig Laboratorium

în stoc
Cod
KNG39
181,43 Lei

Germaniu original fabricat dupa metoda Tokai Sangyo, Japonia incapsulat in Canada strict conform normelor GMP.
Supliment alimentar, antioxidant, imunostimulator, oxigenator, detoxifiant.

Acum peste 20 de ani, firma Japoneza Tokai Sangyo a inventat metoda de extractie a Germaniului organic GE-132 care se fabrica acum conform acestei metode atat in Japonia cat si in Statele Unite.
Despre Germaniul organic GE-132 se spune ca ar fi cheia vietii. Stimuleaza organismul sa produca in mod natural interferon si favorizeaza inmultirea cu pana la 300% a celulelor NK si macrofage care ataca celulele canceroase si celulele mutante. GE-132 stimuleaza oxigenarea si detoxifiera la nivel celular.

Principalele functii ale Germaniului organic sunt:
Ofera electroni liberi, de aceea fiind clasificat drept “mama” anti-oxidantilor, neutralizeaza sarcinile pozitive in timp ce converteste toxinele in apa. Este de remarcat ca toxinele se nasc din alimentatie datorita faptului ca o parte din alimente nu sunt digerate (deficiente digestive) si raman ca materie celulara “ne-arsa”. Se stie ca pentru “a arde” se consuma oxigen pe care organismul il extrage din celule, privandu-le de acest element strict necesar vietii. Germaniul “arde” aceste deseuri alimentare, donand electroni si economisind astfel oxigenul celular. Acest proces este atat de fundamental pentru restaurarea si mentinerea sanatatii tesuturilor, incat se poate spune ca aceasta “terapie electronica” este cel mai potent si singur remediu pentru orice fel de afectiune.

Intareste imunitatea
Imbogateste extrem de puternic organismul la nivel celular, cu oxigen (lipsa de oxigen este un factor cheie in starea de sanatate ce sta la baza initierii cancerului sau proceselor inflamatorii).
Este un prim remediu anti-imbatranire celulara (cauzata de lipsa de oxigen suficient). GE-132 este poate cel mai potent agent de detoxifiere existent in prezent.
Utilizarea Germaniului organic in terapia cancerului a fost studiata de catre Dr. Japonez Asai. Mecanismul care sta la baza acestei terapii este oxigenarea celulelor si eliminarea toxinelor cu ajutorul Germaniului organic.
Germaniul organic se recomanda in terapia cancerului ca adjuvant asociat cu alte produse specifice de inducere a apoptozei (moartea celuleor canceroase). Actioneaza sinergistic in asociere cu AHCC, I-3-C (Indole-3-Carbinol) si Super Immune. Se asociaza, de asemenea, bine cu REISHI 5000 (Ganoderma) pe care o potenteaza alaturi de Vitamina C.

Konig organic Germanium GE-132 combina Germaniu organic pur (germanium sesquioxide) cu doua imunomodulatoare puternice fitosteroli (continand 40% beta-sitosterol) si beta-glucan 1,3/1,6, realizand astfel o formulatie sinergica pluripotenta, unica pe piata.

Compozitie:
Extract hidroalcoolic din drojdie-de-bere (cu 50 mg beta 1,3 D glucan/beta 1,6 D glucan) ... 70,2 mg
Extract alcolic 100:1 din Ganoderma tsugae (cu 50 mg Bis (2-carbocimethylgermaniumsesquioxide)) ... 51,9 mg
Extract alcoolic din seminte de soia/Glycine hispida (cu 22,3 mg beta-sitosterol) ... 50 mg
Agent de incarcare: celuloza microcristalina ... 95 mg
Capsula: gelatina ... 60 mg

Nu contine: lactate, oua, gluten, grau, porumb, nuci, fermenti, indulcitori artificiali, arome sau coloranti.

Administrare:
Doza recomandata pentru consumul zilnic: 1 – 2 capsule sau cum va indica medicul.

Se asociaza sinergic cu:
Vitamina C 100% pura, cristale 100% solubile
Super Immune forte – puternic imunomodulator
Reishi 5000 Ganoderma – extract bioactiv standardizat
Indole-3-Carbinol sinergistic forte – puternic anticancerigen
AHCC plus formula forte – super activator al sistemului imunitar

Prezentare:
60 capsule

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro