Facebook Pixel

Nattokinase Forte 30 cps 100mg, Konig Laboratorium

Rating:
80% of 100
în stoc
Cod
KNG34
115,19 Lei

Nattokinase (nattokinaza) forte produs obtinut din surse naturale contribuie la previnirea si formarea cheagurilor de sange, ajuta la dizolvarea cheagurilor de sange deja formate.
Previne posibilitatea unui infarct miocardic sau congestie cerebrala, catabolizeaza fibrilii amiloizi asociati cu boala Alzheimer.
Dizolva fibrilii amiloizi prezenti in Scleroza Multipla si Scleroza Laterala Amiloidala (SLA).

Recomandata pentru boli circulatorii precum: risc de congestie cerebrala, congestie cerebrala cu sechele, angina pectorala, stagnare venoasa, tromboembolism, ateroscleroza, fibromialgie, oboseala, claudicare intermitenta, patologia retinei oculare, hipertensiune, diabet, tromboza venoasa profunda si embolism arterial.
Nattokinaza a fost descoperita de savantul japonez Dr. Hiroyuki Sumi in 1998, prin fermentare, in prezenta bacteriei Bacillus natto.
Dieta noastra contine o mare varietate de alimente care pot conduce la niveluri crescute de colesterol, depuneri pe artere si inflamatii ale arterelor. Se creeaza astfel mediul propice pentru formarea de cheaguri de sange, boli cardiovasculare si accidente vasculare cerebrale. Placile ateromatoase sunt periculoase nu doar pentru ca stranguleaza fluxul sanguin dar, in cel mai rau caz se pot desprinde si circula in sange cauzand infarct miocardic sau accident vascular (congestie cerebrala).

Organismul produce anumite substante care convertesc fibrinogenul in fibrina. Fibrina contribuie la agregarea celulelor rosii si formarea cheagului de sange. Inchegarea sangelui este utila atunci cand ne ranim, caci ajuta la inchiderea ranii. Totusi, de multe ori aceste cheaguri se formeaza si unde nu trebuie, devenind un pericol.

Enzima care descompune fibrina este plasmina. Pe masura ce inaintam in varsta organismul produce tot mai putina plasmina si mai mult fibrinogen. Ca urmare, organismul incepe sa inchege mai mult sangele si sa dezintegreze tot mai putin sangele inchegat.
Nattokinaza are o capacitate unica de a dezintegra fibrina, similar cu actiunea plasminei. Nattokinaza previne coagularea sangelui si formarea de placi (ateroame) pe artere. Daca totusi s-au format cheaguri de sange, Nattokinaza le poate dizolva. Acesta este un lucru extraordinar prin faptul ca nu numai ca previne formarea de cheaguri, dar in cazurile de infarct sau accident vascular poate sa dizolve cheagul care obtureaza artera afectata ajutand la refacerea circuitului sanguin. Ajungand pana in sistemul venos, Nattokinaza este de asemenea benefica in cazurile de tromboza venoasa.

Un studiu din 2009 a aratat ca Nattokinaza poate fi benefica in catabolismul fibrililor amiloizi asociati cu boala Alzheimer.
Datorita capacitatii Nattokinazei de a dizolva fibrilii amiloizi, poate reprezenta un element important in tratarea Sclerozei Multiple si a Sclerozei Laterale Amiloidale (SLA).
Nattokinaza de la Konig Nutrition Laboratorium este incapsulata in capsule vegetale cu dizolvare intarziata (rezistente la acidul gastric) pentru a evita distrugerea enzimei de catre acizii din stomac.

Compozitie:
Per 1 capsula
Nattokinase (din Soia / Glycine hispida) fermentata cu Bacillus subtilis natto .... 100 mg / 2000 FU
Agent de incarcare: celuloza microcristalina
Capsula: hidroxipropilmetilceluloza, guma gellan
Antioxidant: palmitat de ascorbil
Nu contine: lapte și produse lactate, oua, gluten, grau, porumb, fermenti, nuci, indulcitori, arome, sau coloranti artificiali.

*FU – unitati fibrinolitice

Nu contine: lactate, oua, gluten, grau, porumb, nuci, fermenti, indulcitori artificiali, arome sau coloranti.
Contine: soia.

Administrare:
Se recomanda administrarea (doar pentru adulti): 1 capsula pe zi, pe stomacul gol sau cum va prescrie medicul.

Recomandari
Se asociaza sinergic cu:
Serra Plus – serapeptaza forte (1 capsula / zi):
EDTA (1 capsula / zi)

Prezentare:
30 capsule

Ratings & Reviews
Rating:
80% of 100

Share your thoughts with other customers

Ratings & Reviews

4
Rating:
80% of 100
Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro