Facebook Pixel

PS-100 Forte (fosfatidilserina) 100mg 60 cps, Konig Laboratorium

Rating:
100% of 100
în stoc
Cod
KNG21
154,25 Lei

PS-100 forte (fosfatidilserina) produs obtinut din surse naturale, un complex standardizat de fosfolipide esentiale si acetil L- carnitina, cu rol in sustinerea functiei cognitive la adulti.

Fosfatidilserina (PS)  este o substanta solubila in grasimi facand parte din clasa fosfolipidelor. Fosfolipidele sunt componente necesare ale membranei celulare. Fosfatidilserina se gaseste in concentratie mare in creier si este necesara pentru functia mintala a creierului.

Recomandari PS-100 forte (fosfatidilserina):
- bolnave de Alzheimer (dementa, dementa senila);
- cu sechele dupa congestii cerebrale care au avut ca rezultat deficiente cognitive si de memorie;
- cu deficiente cognitive si de memorie;
- cu deficiente la invatatura (intelegere, memorie recenta);
- cu activitate cerebrala redusa – o serie de simptome legate de functiile cerebrale, cum ar fi afectarea memoriei recente, confuzia, modificarea comportamentului social;
- cu lipsa de initiativa, tulburari afective si somatice, care pot fi asociate cu o circulatie cerebrala redusa si cu imbatranirea; in cazuri de pierdere a memoriei si deficiente cognitive;
- elevi si studenti cu probleme de memorie sau supusi la eforturi sustinute ale memoriei (examene, activitate intelectuala intensa).

Fosfatidilserina se gaseste doar in cantitati mici in alimentatia normala. Mici cantitati de Fosfatidilserina se pot gasi in lecitina.

Adultii peste 50 de ani sunt cei mai predispusi la deficienta de Fosfatidilserina. Daca apare o deficienta, aceasta nu poate fi usor corectata prin alimentatie.

Fosfatidilcolina este importanta pentru compozitia normala si repararea celulei in special membrana celulara. Fosfatidilcolina este precursorul major al unui nutrient esential, Colina. Acesta este la randul ei precursorul in sinteza substantei neurotransmitatoare, acetilcolina care este motorul functiei mintale.

Studiile clinice au aratat ca Fosfatidilserina in combinatie cu Fosfatidilcolina imbunatateste radical functia cognitiva la adulti, in special in cazul persoanelor care sufera de probleme de memorie sau au dificultati la invatatura.

Se pare ca Fosfatidilserina mareste numarul de locuri receptoare neurotransmitatoare din creier. De aceea, luata in doze mai mari, de 100 mg de 2-3 ori pe zi, Fosfatidilserina imbunatateste functia mintala la bolnavii de Alzheimer (dementa) sau cei care au suferit traume in urma unor accidente circulatorii cerebrale (congestie cerebrala).

Compozitie:
Per capsula
Extract din seminte de soia (Glycine Max) cu 50% fosfatidilserina .... 200 mg
Clorhidrat de acetil-L-carnitina .... 100 mg*
Capsula: hidroxipropilmetilceluloza
Agent de incarcare: celuloza microcristalina
Antioxidant: palmitat de ascorbil

Administrare:
Adulti (inclusiv vegani sau vegetarieni): luati o (1) capsula de trei ori pe zi sau conform recomandarii profesionistului de sanatate.

Prezentare:
60 capsule

Ratings & Reviews
Rating:
100% of 100

Share your thoughts with other customers

Ratings & Reviews

5
Rating:
100% of 100
Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro