Facebook Pixel

PS-100 forte (fosfatidilserina) 100 mg 60 cps, Organika

Disponibilitateîn stoc
SKU
ORK3
204,25 Lei
Producator

PS-100 forte (fosfatidilserina)

Fosfatidilserina (PS)  este o substanta solubila in grasimi facand parte din clasa fosfolipidelor. Fosfolipidele sunt componente necesare ale membranei celulare. Fosfatidilserina se gaseste in concentratie mare in creier si este necesara pentru functia mintala a creierului.

Recomandari PS-100 forte (fosfatidilserina):
- bolnave de Alzheimer (dementa, dementa senila);
- cu sechele dupa congestii cerebrale care au avut ca rezultat deficiente cognitive si de memorie;
- cu deficiente cognitive si de memorie;
- cu deficiente la invatatura (intelegere, memorie recenta);
- cu activitate cerebrala redusa – o serie de simptome legate de functiile cerebrale, cum ar fi afectarea memoriei recente, confuzia, modificarea comportamentului social;
- cu lipsa de initiativa, tulburari afective si somatice, care pot fi asociate cu o circulatie cerebrala redusa si cu imbatranirea; in cazuri de pierdere a memoriei si deficiente cognitive;
- elevi si studenti cu probleme de memorie sau supusi la eforturi sustinute ale memoriei (examene, activitate intelectuala intensa).

Fosfatidilserina se gaseste doar in cantitati mici in alimentatia normala. Mici cantitati de Fosfatidilserina se pot gasi in lecitina.

Adultii peste 50 de ani sunt cei mai predispusi la deficienta de Fosfatidilserina. Daca apare o deficienta, aceasta nu poate fi usor corectata prin alimentatie.

Fosfatidilcolina este importanta pentru compozitia normala si repararea celulei in special membrana celulara. Fosfatidilcolina este precursorul major al unui nutrient esential, Colina. Acesta este la randul ei precursorul in sinteza substantei neurotransmitatoare, acetilcolina care este motorul functiei mintale.

Studiile clinice au aratat ca Fosfatidilserina in combinatie cu Fosfatidilcolina imbunatateste radical functia cognitiva la adulti, in special in cazul persoanelor care sufera de probleme de memorie sau au dificultati la invatatura.

Se pare ca Fosfatidilserina mareste numarul de locuri receptoare neurotransmitatoare din creier. De aceea, luata in doze mai mari, de 100 mg de 2-3 ori pe zi, Fosfatidilserina imbunatateste functia mintala la bolnavii de Alzheimer (dementa) sau cei care au suferit traume in urma unor accidente circulatorii cerebrale (congestie cerebrala).

Compozitie:
Per capsula:
Fosfatidilserina imbogatita cu lecitina din soia .... 100 mg
Dioxid de siliciu coloidal (agent antiaglomerant) .... 15 mg
Stearat de magneziu vegetal (agent antiaglomerant) .... 12 mg
Celuloza microcristalina (agent de incarcare) .... 270 mg
Faina de orez brun (agent de incarcare)    .... 130 mg
Gelatina (capsula) .... 125 mg
Nu contine: produse lactate, oua, conservanti artificiali, coloranti, indulcitori artificiali, fermenti, grau, gluten.

Administrare:
Doza recomandata pentru consumul zilnic (oral, numai pentru adulti): cate 1 capsula de 3 ori pe zi, cu un pahar de apa.

Prezentare:
60 capsule

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsPS-100 forte (fosfatidilserina) 100 mg 60 cps, Organika