Facebook Pixel

Tensopril 60 cps, Konig Laboratorium

Rating:
100% of 100
în stoc
Cod
KNG9
71,11 Lei
Tensopril este un produs obtinut din surse naturale, o combinatie de ingrediente naturale ultra-pure care actioneaza sinergic pentru normalizarea tensiunii arteriale si a ritmului cardiac.
 
Efecte adjuvante Tensopril:
- hipertensiune arteriala
- tahicardie;
- ischemie;
- angina pectorala;
- claudicare intermitenta
- insuficienta cardiaca.
 
Formula reprezinta o combinatie Ortomoleculara de ingrediente naturale ultra-pure care conlucreaza sinergic pentru controlul tensiunii arteriale si ritmului cardiac:
Hibsicus sabdariffa scade tensiunea arteriala, are proprietati diuretice si vasodilatante (dilata vasele de sange).
Acidul clorogenic este un compus natural care se gaseste in boabele de cafea verde reduce tensiunea arteriala prin inbunatatirea functiei endoteliale si marirea biodisponibilitatii oxidului nitric. Oxidul nitric dilata vasele de sange, ceea ce inseamna ca sangele poate circula cu usurinta, fara bariere, avand ca si consecinta scaderea tensiunii arteriale.
Hawthorn (Crataegus laevigata) (Paducel rosu) contine vitexin, avand un efect de reglare a hipertensiunii arteriala, are efect vasodilatator, este adjuvant in insuficienta cardiaca ateroscleroza si tulburari de ritm cardiac.
Gaba (Acidul Amino Butiric) are un efect calmant asupra sistemului nervos central, blocand semnalele care conduc la contractia vaselor de sange, astfel contribuie la relaxarea muschilor sistemului arterial si venos, inbunatatind astfel circulatia sanguina si reducand tensiunea arteriala.
L-Teanina este un aminoacid care actioneaza sinergic cu Gaba prin stimularea productiei de dopamina si serotonina, cu efect relaxant, asociata cu Gaba, relaxeaza muschiul inimii avand un efect usor Beta-blocant.
Inositolul hexaniacinat (hexanicotinat) are un efect de inbunatatire a circulatiei arteriale prin vasodilatatie, concomitent cu un efect hipolipidic, inbunatateste circulatia periferica prin vasodilatare facand sangele mai fluid prin reducerea fibrinogenului.
Piper nigrum prin continutul de piperina induce un efect antagonist pentru canalele de calciu combinat cu o actiune vasomodulatoare, conducand la scaderea tensiunii arteriale. Piperina mareste totodata bioabsorbtia in tractul digestiv si biodiponibiltatea celorlalte ingrediente.  
 
In principiu dupa administrarea timp de 7-14 zile trebuie sa se instaureze efecte hipotensive stabile. Administrarea regulata a produsului ajuta la normalizarea pe termen lung a tensiunii arteriale, fluxului sanguin si ritmului cardiac. 
 
Compozitie: 
Hibiscus sabdariffa SE (15% antocianidine) .... 25 mg
Acid clorogenic 5% (Coffea arabica SE) .... 40 mg 
Hawthorn SE (Crataegus laevigata 2% vitexin) .... 75 mg 
GABA .... 25 mg 
L-Theanina .... 25 mg 
Inositol hexaniacinat .... 75 mg 
Piper nigrum SE (95% piperine) .... 2.5 mg
Nitrat de potasiu .... 50 mg
 
Administrare: 
1-2 capsule pe zi de preferinta dimineata sau conform recomandarii specialistului.
 
Prezentare:
60 capsule. 
Ratings & Reviews
Rating:
100% of 100

Share your thoughts with other customers

Ratings & Reviews

5
Rating:
100% of 100
Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro