Facebook Pixel

Cholestatin 30 cps, Konig Laboratorium

Rating:
100% of 100
în stoc
Cod
KNG13
57,62 Lei

Cholestatin este obtinut din extract de orez rosu al carui ingredient activ este monacolina K un nutrient care contribuie in mod natural la reducerea colesterolului total si trigliceridelor.

Colesterolul poate fi atat bun HDL, cat si rau LDL, asa ca este important sa va controlati colesterolul din sange pe fractiuni.
Mentinerea colesterolului in limite normale este importanta, deoarece se reduce astfel riscul infarctului de miocard si in acelasi timp riscul de accident vascular cerebral.

Monacolin K este substanta naturala care a fost luata ca model de firmele farmaceutice in incercarea de a o reproduce si patenta, rezultand asa numitele statine. Statina (cu diferite denumiri) este substanta de baza din medicamentele alopate pentru colesterol.

Statinele functioneaza prin inhibarea unei enzime necesare pentru producerea colesterolului in ficat.
Dereglarea nivelului de colesterol in sange este un efect autoimunitar indus de prezenta unor inflamatii in sistemul circulator.

Administrand Cholestatin (eventual in cadrul unui protocol de corectare metabolica prin asociere cu Coenzima Q10, Serra Plus si Super Immune Ultra) se poate regla nivelul colesterolului si trigliceridelor, astfel se poate ajunge la o stare de normalitate fara a mai fi nevoie de administrarea neintrerupta si permanenta.

Cholestatin se poate administra simultan in cadrul protocolului de curatire arteriala de baza (Formula flow impreuna cu produsul EDTA).

Compozitie:

Extract de orez rosu (Monascus purpureus), cu 3% Monacolin-K ... 333,00 mg
Dioxid de siliciu ... 5,00 mg
Celuloza microcristalina ... 173,00 mg
Capsula (gelatina) ... 95,00 mg

Administrare:
Modul recomandat de administrare (numai pentru adulti): 1-2 capsule pe zi sau conform indicatiilor medicului.

Recomandari:
Pentru cazuri de hipercolesteromie avansata: se pot administra pana 2 capsule/zi dupa care se reduce la 1/zi de la caz la caz. Efectul reglarii colesterolui este gradat si se ajunge la nivelul optim dupa aproximativ 4-8 saptamani de administrare zilnica.

In principiu Cholestatin 10 mg poate fi un inlocuitor direct 1 la 1 pentru medicamentele de sinteza cu un dozaj de 10-20 mg de statina per tableta.
Daca ati administrat mult timp medicamente de sinteza pentru colesterol, administrati in paralel cu Cholestatin timp de 1-2 luni cu Coenzima Q10 bio-activa, 1 capsula/zi pentru a reface rezerva de coenzima din inima.

Prezentare:
30 capsule

Atentionari
A nu se administra femeilor insarcinate sau care alapteaza! 
Consultati medicul in caz de sarcina sau alaptare!A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic! 

Ratings & Reviews
Rating:
100% of 100

Share your thoughts with other customers

Ratings & Reviews

5
Rating:
100% of 100
Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro