Facebook Pixel

Luteina forte cu zeaxantina 30 cps, Konig Laboratorium

în stoc
Cod
KNG23
84,65 Lei

Esterificata din flori de marigold (Tagetes erecta) in forma stabilizata.
Luteina forte cu zeaxantina - supliment alimentar, recomandat pentru afectiuni oculare, ateroscleroza maculara (oculara), cataracta, miopie, tulburari de vedere, degenerare maculara.

Produsul luteina forte cu zeaxantina este recomandat pentru:
- afectiuni oculare;
- ateroscleroza maculara (oculara);
- cataracta;
- miopie;
- tulburari de vedere;
- degenerare maculara.

Actiunea luteinei la nivel de macula este amplificata prin asocierea cu zeaxantina iar la nivel general al ochiului prin asocierea celor doua cu antioxidantul licopina si pentru restul organismului prin asocierea celor doua cu licopina.

Luteina este un antioxidant deosebit de important in special pentru ochi. Distrugand radicalii liberi, luteina joaca un rol major in protectia antioxidanta a aparatului vizual. Luteina se acumuleaza in doua zone oculare: in pata galbena a retinei (macula) si la nivelul cristalinului, participand la protejarea acestora.
Este recomandata pentru prevenirea si tratarea cataractei, pentru contracararea efectelor nocive ale radiatilor ultra-violete, in preventia si tratarea aterosclerozei ocular si in general la tratarea tulburarilor de vedere.

Numeroase studii clinice au demonstrat ca administrarea luteinei in doze corespunzatoare poate reversa procesele degenerative ale ochiului care conduc la diferite afectiuni oculare sau chiar pierderea vederii. Ultimele cercetari indica faptul ca in macula, pe langa luteina este prezenta si zeaxantina, in cantitate mai mica dar cu un rol la fel de important pentru sanatatea ochiului. Luteina si zeaxantina au rolul de “pigmenti maculari”.
Numeroase cercetari indica faptul ca asocierea luteinei cu zeaxantina este cea mai eficienta pentru reducerea riscului aparitiei degenerarii maculare sau a inaintarii acesteia.

Compozitie:
Esteri de luteina extrasi, purificati si stabilizati din flori de Marigold (Tagetes erecta) ... 40 mg
Esteri de zeaxantina extrase, purificate si stabilizate din flori de Marigold (Tagetes erecta) ... 5 mg

Administrare:
Modul recomandat de administrare (doar pentru adulti): 1 capsula pe zi.

Prezentare:
30 capsule

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro