Facebook Pixel

Reishi (Ganoderma) 5000 180 cps, Provita Nutrition

Rating:
100% of 100
în stoc
Cod
PVN7
156,75 Lei

Reishi 5000 contine extract standardizat din Ganoderma lucidum 20:1 echivalent cu 5.000 mg per capsula de ciuperca Reishi uscata cultivata ecologic, contine 30% polizaharide.

Polizaharidele sunt substante organice de tip beta-glucan care s-au dovedit prin teste clinice ca activeaza componentele defensive anti-cancerigene ale sistemului imunitar.

In afara de super-dozajul de polizaharide, prin eliminarea a fibrei lemnoase nedigerabile si extractia fractiilor polizaharidice printr-un proces complex de fabricatie, Reishi 5000 devine 100% bio-activa, cu biodisponibilitate maxima.

Denumita si ciuperca minune, Ganoderma a devenit un remediu alternativ de preferinta, atat pentru doctorii naturisti, cat si pentru cei care se intereseaza personal de sanatatea lor. Capacitatea ei de a preveni si de a trata cancerul si alte probleme legate de sistemul imunitar si sanatatea generala au condus la recomandarea ei, nu numai in scop terapeutic, dar si in scop preventiv.

Ciuperca de origine japoneza Reishi (Ganoderma Lucidum) contine cateva sute de elemente active cu efecte asupra sistemului imunitar care fac din ea o ciuperca medicinala de exceptie. Pe langa proteine, vitamine si aminoacizi, polizaharide, triterpene, acizi grasi si alcaloizi, Reishi este bogata in diferite forme de beta-glucani (1,3D si 1,6D) si germaniu organic binecunoscuti pentru efectele lor anticancerigene si imunomodulatoare.

Varianta Ling-Zhi cunoscuta si sub numele de Red Reishi, adica Reishi rosie s-a dovedit a fi cea mai bogata in complexul de polizaharide care ii confera un pronuntat caracter terapeutic anticancerigen. 

Japonia a inclus aceasta ciuperca in lista tratamentelor contra cancerului intrucat s-a dovedit ca poate:
- inhiba angiogeneza
- inhiba metastazarea
- induce apoptoza (moartea celulelor canceroase).

Dar, efectele benefice ale ciupercii Reishi nu se opresc la cancer.

Are efecte pozitive asupra circulatiei sanguine, asupra colesterolului si glicemiei, asupra procesului de imbatranire a organelor interne. Actioneaza protector la nivelul celulei hepatice, ajuta la echilibrarea hormonala, contribuie la regenerarea celulelor nervoase, are efect detoxifiant etc. De aceea, ciuperca Reishi este considerata in Japonia drept o minune a tratamentelor naturiste.

De ce este bine sa se asocieze vitamina C?
Polizaharidele sunt alcatuite dintr-un mare numar de componente moleculare – milioane de atomi- si aceasta creaza dificultati de asimilare in organism. Vitamina C are proprietatea de a converti polizaharidele in oligoglucan care este usor absorbit de catre organism. Oligoglucanul activeaza macrofagele care trigereaza sistemul imunitar. Macrofagele devoreaza orice organisme straine din corp.

Compozitie:
Extract din Ganoderma Lucidum – Ling Zhi .... 250 mg
standardizat la 30%polizaharide, echivalentul a minimum 5 g de pulbere din micelium de Ganoderma Lucidum – Ling Zhi cultivata ecologic
Celuloza microcristalina .... 120 mg
Stearat de magneziu .... 5 mg
Capsula din gelatina .... 95 mg

Nu contine: lactoza, oua, gluten, soia, grau, porumb, fermenti, nuci, sau coloranti artificiali, arome si conservanti.

Administrare:
Preventie si intretinere: 1-2 capsule pe zi intre mese minimum de 3-4 ori pe saptamana.
Tratament cancer: singura sau asociata cu alte protocoale anticancerigene, 2-6 capsule pe zi administrate intre mese (de exemplu: dimineata si dupa-amiaza).
Pentru cazuri mai grave: se poate mari dozajul pana la 9 capsule/zi.

Prezentare:
180 capsule

In cazurile cancerelor avansate doctorul japonez Fukumi Morishige care lucreaza curent la Institutul pentru Stiinta si Medicina Linus Pauling recomanda, in unele cazuri, asocierea cu doze mari de vitamina C. Recomandam Ester C (forma neacidica sub forma de pulbere la flacon de 150 de grame) sau administrarea intravenoasa de vitamina C injectabila.

Dozele de polizaharida recomandate de Dr. Morishige pentru diferite cazuri de cancer sau hepatita (la vremea respectiva concentratia de polizaharida maxima era 5% si se numea “esenta”).

Mai jos sunt valorile dozajului actualizate pentru concentratia de polozaharide din Reishi 5000:

Tumora la creier: 4-6 capsule/zi.
Durata: minimum 2 luni ;
Cancer la plaman: 4-6 capsule/zi.
Durata: minimum 6 luni ;
Cancer avansat la san: se incepe cu 6 capsule/zi si se mareste doza pana la 12 capsule/zi. + 10 g/zi vitamina C.
Durata: 2-3 luni.
Cancer de rect raspandit pana la ficat: 4-6 capsule/zi.
Durata: minimum 6 luni.
Cancer la pancreas: 6 capsule/zi + 30g/zi vitamina C.
Durata: 6 luni ;
Hepatita: 3-6 capsule/zi + 6g/zi de vitamina C, timp de 2-3 luni. Dupa remisie, intrucat hepatita este o boala cronica se continua cu o doza de intretinere de 1 capsula/zi Reishi + 2-3g/zi vitamina C.
Pentru alte forme de cancer se vor aplica dozaje asemanatoare, in principiu de 4-12 capsule/zi Reishi +6-30g/zi vitamina C.

 

Ratings & Reviews
Rating:
100% of 100

Share your thoughts with other customers

Ratings & Reviews

5
Rating:
100% of 100
Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro