Facebook Pixel

Stemulin 90 cps, Provita Nutrition

Disponibilitateîn stoc
SKU
PVN11
194,75 Lei
Producator

Stemulin

Stemulin contine ingrediente care lucreza impreuna pentru a stimula cresterea productiei de celule stem din maduva osoasa pe care le va directiona in circuitul limfatic si sanguin cu scopul de a inlocui celule bolnave sau deteriorate, crescand astfel sansele de vindecare.
Daca organismul produce pe cale naturala mai multe celule stem adulte sau sa stimuleze diviziunea acestora, atunci organismul are capacitatea de a repara tesuturile ale caror functionare este afectata de boli.
 
Stemulin contribuie la:
- promoverea regenerarii organelor si tesuturilor imbatranite sau bolnave
- reface si imbunatateste echilibrul hidroelectrolitic 
- cresteri traficul limfocitelor si monocitelor
- alternativa naturala posibil pentru transplantul de celule stem 
- regenerarea intregulului corp
 
Stemulin este recomandat in infarct miocardic, osteoporoza, cancer, hemoragie si infarct cerebral, arterite, scleroza multipla, hepatita, ciroza, insuficienta renala,diabet zaharat, boli ale aparatului digestiv, ale plamanilor, retinopatie degenerativa, miopie, artrite, reumatism, dureri articulare, boli neurologice si musculare degenerative (Parkinson, Alzheimer, scleroza amiotrofica laterala, paralizii, miopatii), arsuri, raniri, etc.
 
Stemulin este o alternativa naturala la transplantul de celule stem, stimuland producerea de celule stem in oase si astfel regenerarea intregului organism. Exista indicatii specifice de utilizare a celulelor stem in tratarea a mai mult de 70 de boli. Celulele stem se pot multiplica si deveni celule specializate in organe precum: ficat, inima, creier, pancreas, rinichi, piele, sange, etc . Atunci cand exista suficiente celule stem din organism, potentialul pentru auto-reparare creste.
 
Compozitie:
Stemulin .... 250 mg
(Extract proprietar din Aphanizomenon flos-aquae)
Extract din Phylum Chlorophyta .... 155 mg
(20% Factor de Crestere CGF)
Concentrat de substante din glanda Timus .... 22 mg
Concentrat peptidic din ADN .... 45 mg
Concentrat peptidic din ARN .... 22 mg
 
Administrare:
3 capsule pe stomacul gol, de preferinta seara inainte de culcare sau conform indicatiilor medicului. 
In cazuri grave, doze mai mari pot fi adminstrate la indicatia medicului sau nutritionistului.
 
Prezentare:
90 capsule
 
In cancere se poate asocia sinergic cu produsele anticancerigene imuno-stimulatoare, apoptotice,anti-metastatice (Reishi,  Calciu d’glucarat, Coenzima Q10 in doze mari).
In boli cardiace (insuficienta cardiaca) si circulatorii (arteroscleroze) se poate asocial sinergic cu cardio-protectoare ( coenzima Q10) sau curatitoare arteriale  (Formula Flow, EDTA -disodium chelate).
 
 
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsStemulin 90 cps, Provita Nutrition