Facebook Pixel

Stemulin CD34+ 90 cps, Provita Nutrition

Rating:
87% of 100
în stoc
Cod
PVN11
194,75 Lei

Stemulin CD34+ este o formula complexa obtinuta din surse naturale pe baza de ingrediente cu actiune antioxidanta avand rol in protejarea celulelelor impotriva stresului oxidativ.
Formula contine fucoidan o polizaharida cu efecte puternice antioxidante, antitumorale, imunoreglatoare, antivirale si antiinflamatorii, precum si acid elagic cu efect antioxidant cu rol in protejarea celulelelor stem impotriva radicalilor liberi. 

Stemulin CD34+ contine ingrediente care actioneaza sinergic pentru a stimula cresterea productiei de celule stem din maduva osoasa pe care le va directiona in circuitul limfatic si sanguin cu scopul de a inlocui celule bolnave sau deteriorate, crescand astfel sansele de vindecare.
Daca organismul produce pe cale naturala mai multe celule stem adulte sau sa stimuleze diviziunea acestora, atunci organismul are capacitatea de a repara tesuturile ale caror functionare este afectata de boli.
 
Efecte si beneficii:
- sustine regenerarea organelor si tesuturilor imbatranite sau bolnave
- reface si imbunatateste echilibrul hidroelectrolitic 
- cresteri traficul limfocitelor si monocitelor
- alternativa naturala posibil pentru transplantul de celule stem 
- regenerarea intregulului corp
 
Stemulin CD34+ este adjuvant in infarct miocardic, osteoporoza, cancer, hemoragie si infarct cerebral, arterite, scleroza multipla, hepatita, ciroza, insuficienta renala,diabet zaharat, boli ale aparatului digestiv, ale plamanilor, retinopatie degenerativa, miopie, artrite, reumatism, dureri articulare, boli neurologice si musculare degenerative (Parkinson, Alzheimer, scleroza amiotrofica laterala, paralizii, miopatii), arsuri, raniri, etc.
 
Produsul este o alternativa naturala la transplantul de celule stem, stimuland producerea de celule stem in oase si astfel regenerarea intregului organism. Exista indicatii specifice de utilizare a celulelor stem in tratarea a mai mult de 70 de boli.
Celulele stem se pot multiplica si deveni celule specializate in organe precum: ficat, inima, creier, pancreas, rinichi, piele, sange, etc . Atunci cand exista suficiente celule stem din organism, potentialul pentru auto-reparare creste.
 
Compozitie:
Per 3 capsule
Extract hidroalcoolic din seminte de Rodie (Punica granatum) .... 399 mg
continand
   Acid elagic .... 40% (159.6 mg)
Pulbere din intreaga planta de Haritachi (Terminalia chebula) .... 320.40 mg
Pulbere din intreaga planta de AFA (Aphanizomenon flos-aquae) .... 300 mg
Extract apos de Varec (Fucus vesiculosus) .... 300 mg
Extract apos 100:1 de Kombu (Laminaria japonica) .... 140,14 mg
Chitosan (crustacee) .... 139,74 mg
Agent de incarcare: celuloza microcristalina .... 105 mg
Hialuronat de Sodiu .... 39 mg
continand
   Acid hialuronic .... 44% (17,16 mg)
Vitamina D3 / Colecalciferol (din lanolina din lana de oaie, fosfat dicalcic), furnizand 15 mcg. vitamina D3 .... 3mg (300% VNR*)
Capsula: hipromeloza
Antioxidant: palmitat de ascorbil

*Valoare Nutritionala de Referinta cf. Regulament 1169/2011

Nu contine: produse lactate, oua, gluten, soia, grau, porumb, fermenti, nuci, indulcitori artificiali, arome sau coloranti.

 Administrare:
3 capsule pe stomacul gol, de preferinta seara inainte de culcare sau conform indicatiilor medicului. 
In cazuri grave, doze mai mari pot fi adminstrate la indicatia medicului sau nutritionistului.
 
Prezentare:
90 capsule
 
In cancere se poate asocia sinergic cu produsele anticancerigene imuno-stimulatoare, apoptotice,anti-metastatice (Reishi,  Calciu d’glucarat, Coenzima Q10 in doze mari).
In boli cardiace (insuficienta cardiaca) si circulatorii (arteroscleroze) se poate asocial sinergic cu cardio-protectoare ( coenzima Q10) sau curatitoare arteriale  (Formula Flow, EDTA -disodium chelate).
 
 
Ratings & Reviews
Rating:
87% of 100

Share your thoughts with other customers

Ratings & Reviews

4.4
Rating:
87% of 100
Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro