Facebook Pixel

Serra Plus 30 cps, Provita Nutrition

Rating:
100% of 100
în stoc
Cod
PVN2
83,55 Lei

Serra Plus este un produs obtinut din surse naturale, contine Serapeptaza (120.000 UI) este imbogatit cu cele mai puternice substante naturale antiinflamatoare: Bromelaina - amestec enzimatic prezent in ananas, Curcumin - pigment galben care se gaseste, in primul rand, in speciile de curcuma si cu precadere in turmeric, Papaina - enzima proteolitica extrasa din papaya si Bowellia - planta din care se produce tamaia.

Serapeptaza sau Serratio-peptidaza (Serratia Peptidase) este o enzima proteolitica produsa de bacteria serratia care se gaseste in intestinul viermilor de matase.

Beneficii

  • Anti-inflamator si analgezic, fiind un adjuvant de incredere in multiple afectiuni: sinuzita, rinita, osteoartrita, artrita reumatoida, rani (interne si externe), amiloidoza, traumatisme postoperatorii, inflamatii.
  • Contribuie si la scaderea riscului accidentelor cardio-vasculare, cancerului pulmonar, emfizemului pulmonar, fibrozelor cauzate de procese inflamatorii, adenomului de prostata.
  • Serapeptaza reduce colmatarea arterelor si imbunatateste fluxul de sange in artere.
  • Serratiopeptidaza accelereaza procesul de vindecare datorita proprietatii sale unice de a dizolva tesutul mort din jurul zonei ranite, fara a afecta tesutul viu.
  • Contribuie la restabilirea echilibrului de secretii bronhopulmonare (mucus).
  • Intareste activitatea antibioticelor si ataca rezistenta bacteriilor prin inhibarea formarii biofilmului protector natural (80% din totalul infectiilor au in componenta lor formarea biofilmului).
  • Reduce toxinele din intestin.
  • Sustine activitatea fibrinolitica (distrugerea cheagurilor), antiinflamatoare si antiedematosa in tesuturi.
  • Digera proteinele in exces (proteinurie), ceea ce duce la micsorarea riscului de amiloidoza.
  • Scade agresivitatea infectiilor in sfera ORL si pulmonara.

Nota: In cazul tromboflebitei sau curatarii arteriale poate fi administrat ca adjuvant in protocolul complet de curatire arteriala: Formula Flow + EDTA .

Compozitie:
Serratiopeptidaza 2400 UI/mg .... 50 g (Furnizarea de 120.000 UI actiuni proteolitice)
Curcumin 95% (Curcuma longa) .... 100 mg 
Bromelina .... 100 mg 
Papaina 2000 USP .... 150 mg 
Boswelina 65% (Boswellia serrata) .... 100 mg 
Zingiber officinale extract 10:1 .... 50 mg 
Piper nigrum .... 15 mg 
Capsula (hipromeloza, guma gellan) .... 118 mg 
Agent de incarcare: celuloza microcristalina .... 49 mg 

Administrare:
Intretinere: 1 capsula pe zi intre mese.
Terapeutic: 1 capsula de 2 ori pe zi (1-1) intre mese.
Terapeutic intensiv: cate 2 capsule de 2 ori pe zi (2-2) intre mese timp de 2-3 saptamani dupa care se poate reduce la 2/zi (1-1).

Prezentare:
Flacon 30 capsule.

Pentru o biodisponibilitate maxima formula este inclusa intr-o capsula gastro-rezistanta pentru a ajunge direct in intestin fara a fi atacata si distrusa de sucurile gastrice.

Contraindicatii:
Femei insarcinate sau care alapteaza.
Persoane alergice la oricare dintre ingrediente.

Bine de stiut – rolul enzimelor proteolitice

Dupa cum mentionam mai sus, Serra Plus contine Serapeptaza, o enzima proteolitica produsa de bacteria serratia, care se gaseste in intestinul viermilor de matase.  

Enzimele proteolitice faciliteaza descompunerea proteinele in polipeptide mai mici sau aminoacizi mai mici, astfel incat acestea sa poata fi absorbite de intestine. Fara enzime proteolitice, hidroliza legaturilor peptidice ar fi extrem de lenta, durand sute de ani. Enzimele proteolitice au si rolul de a stimula formarea de noi produse proteice importante in reglarea unor procese fiziologice si celulare, precum si rolul de a preveni acumularea de proteine nedorite sau pliate gresit in celule. Activitatea proteolitica anormala este asociata cu mai multe boli, precum artrita reumatoida, pancreatita, tulburari gastrointestinale si respiratorii...

Ratings & Reviews
Rating:
100% of 100

Share your thoughts with other customers

Ratings & Reviews

5
Rating:
100% of 100
Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro