Facebook Pixel

EDTA 90 tbl, Provita Nutrition

Rating:
100% of 100
în stoc
Cod
PVN16
114,29 Lei
EDTA elimina depunerile de calciu din depozitele arteriale (parte a placii ateromatoase ce obstructioneaza fluxul sanguin si determina intarirea si fragilizarea peretilor arteriali)  astfel scade riscul ca vasele de sange mai mici, in special cele care iriga muschiul inimii si creierul sa se rupa.  
 
De obicei, aceste depozite faciliteaza depunerea de colesterol care formeaza aterom (depozit de lipide (grasimi) format  in peretele unui vas de sange) ceea ce duce la boala numita ateroscleroza. Imbunatatirea fluxului de sange, in general si in special in creier si inima impiedica un accident vascular cerebral sau un atac de cord.

EDTA contribuie la imbunatatirea transportului oxigenului prin sange , ceea ce duca la prevenirea cancerului si poate fi, de asemenea, un adjuvant util in tratamentul cancerului.
Curatand arterele si eliminind metalele grele, toate organele sunt  mai bine irigate cu sange (deci mai bine alimentate cu nutrienti si oxigen).

Efecte adjuvante EDTA:
- previne atacul de cord, accidentul vascular cerebral prin dizolvarea si prevenirea formarii cheagurilor de sange
- ateroscleeroza (calcifierea si slabirea vaselor de sange) prin dizolvarea si eliminarea calciului depus pe vasele de sange
- normalizeaza colesterolul
- elimina si previne agregarea plachetara, cauza  ingrosarii sangelui 
- trateaza si previne osteoporoza, artrita, reumatismul, durerile osteoarticulare 
- elimina metale grele si toxinele din organism
- previne formarea cheagurilor de sange
- diabet zaharat, diabet insulino dependent, retinopatie diabetica, neuropatie diabetica
- imbunatateste circulatia cerebrala 
- intareste sistemul imunitar
 
Pentru tratarea completa a bolii ateromatoase (Ateroscleroza) se recomanda asocierea cu Formula Flow pentru eliminarea simultana atat a calcifierilor cat si a colesterolului de pe peretii vaselor de sange.
 
Compozitie:
EDTA .... 800 mg
(Acid etilendiaminotetraacetic chelatat disodic - pulbere micronizata)
Acid Malic .... 100 mg
(din surse naturale)
 
Administrare:
1-3 capsule pe zi pe stomacul gol, de preferinta seara inainte de culcare. In cazul administrarii de 3 tablete pe zi se pot administra fie toate 3 la culacare sau 2 tablete seara si una dimineata cu cel putin 45 minute inainte de a manca. Se vor consuma multe lichide. 
Daca se administreaza impreuna cu Formula Flow,  se va administra cu cel putin 2 ore inainte sau dupa Formula Flow.
 
Prezentare:
90 tablete
Ratings & Reviews
Rating:
100% of 100

Share your thoughts with other customers

Ratings & Reviews

5
Rating:
100% of 100
Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro