Facebook Pixel

MSM Joint Formula (Reparator de Cartilaje) 180 cps, Natural Factors

în stoc
Cod
NAF25
124,21 Lei

MSM Joint Formula (Reparator de Cartilaje) combinarea intr-o singura formula trei nutrienti care sustin sanatatea articulatiilor.
Calmeaza durerile articulare asociate cu osteoartrita, protejeaza deteriorarea cartilajului.

Formula naturala MSM pentru articulatii contine un amestec de MSM (metil-sulfonil-metan), sulfat de glucozamina si sulfat de condroitina care, impreuna ajuta la ameliorarea durerilor articulare asociate cu osteoartrita, sustin sanatatea articulatiilor si a tesutului conjunctiv.

Aceasta formula functioneaza pentru a mentine functia structurala a articulatiilor si a tesutului conjunctiv, pentru a imbunatati lubrifierea articulatiilor si pentru a incepe procesul de vindecare in deteriorarea cartilajului. Sulfatul de glucozamina si condroitina protejeaza cartilajul si tesutul conjunctiv de degenerare si optimizeaza functia articulara. MSM este un antioxidant care sustine sistemul musculo-scheletic si poate ajuta la reducerea administrarii de medicamente antiinflamatoare nesteroidiene (AINS).

Fiecare capsula este usor de inghitit si ofera 300 mg MSM, 300 mg sulfat de glucozamina si 240 mg sulfat de condroitina.

MSM Joint Formula utilizeaza OptiMSM, forma premium de MSM, certificata pentru calitate si consistenta si utilizata in studiile clinice de eficacitate si siguranta.
Completarea dietei cu substantele nutritive din MSM Joint Formula este o modalitate eficienta si naturala de a optimiza sanatatea articulatiilor si o optiune ideala pentru persoanele cu dureri cauzate de afectiuni articulare degenerative.

Compozitie:
Sulfat de glucozamina (clorura de potasiu provenind din carapace de Crevete / Crab) 75% furnizand 300 mg glucozamina .... 400 mg
OptiMSMTM (metilsulfonilmetan) .... 300 mg
Sulfat de condroitina (sodiu provenind din cartilaj bovin) .... 240 mg
Capsula gelatinoasa: gelatina, apa purificata .... 120 mg
Agent de incarcare: pulbere de Orez (Oryza sativa) .... 73 mg
Agent lubrifiant: stearat de magneziu vegetal .... 7 mg

Nu contine: coloranti, agenti de conservare sau indulcitori artificiali, produse lactate, zahar, grau, gluten, fermenti, soia, porumb, oua, nuci, nici OMG.

Administrare:
Adulti: 5 capsule pe zi, de preferat in timpul meselor, timp de cel putin 4 saptamani pentru a constata efectele benefice, sau dupa cum va recomanda specialistul.
Evitati utilizarea inainte de culcare.

Prezentare:
180 capsule

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro