Facebook Pixel

Green Coffee Bean 400mg 60 cps, Natural Factors

în stoc
Cod
NAF41
121,60 Lei

Green Coffee Bean obtinut din cafea verde din specia canephora, standardizat la 45-50% acid clorogenic, polifenoli si 10-15% acid cafeoilchinic.

Ajuta la pierderea sanatoasa in greutate prin imbunatațirea metabolismului glucozei si inhibarea acumularii de grasime.

Cafeaua verde este bogata in acid clorogenic. Acesta accelereaza arderea grasimilor din organism.

Prajirea boabelor de cafea distruge cea mai mare parte a acidului clorogenic, astfel incat consumul unei cani de cafea astfel tratata termic nu va produce aceste beneficii. Doar boabele crude de Cafea verde contin o cantitate semnificativa din acest compus care promoveaza sanatatea.

Ce beneficii ofera Green Coffee Bean?

Cafeaua verde (mai putin de 2% cofeina) contine taninuri si antioxidanti care compusi benefici pentru inima si artere.
In urma studiilor, consumatorii de Cafea verde in cantitati moderate au un risc cu 80% mai mic de boala Parkinson, un risc cu 25% mai mic de cancer de colon, un risc cu 50% mai mic de pietre la rinichi si un risc de 80% mai mic de ciroza hepatica.

Este un puternic antioxidant care protejeaza foarte mult fibroblastele de citotoxicitatea indusa de iradiere.
Activitatea antioxidanta a acizilor clorogenici si rolul lor inhibitor au fost sustinute de o serie de alte studii.
Acidul clorogenic imbunatateste metabolismul glucozei, inhiba acumularea de grasimi si scade absorbtia glucozei in intestine, putand reduce riscul diabetului de tip II.
Mai multe studii clinice au demonstrat eficacitatea acizilor clorogenici atat in ​​reducerea productiei de glucoza hepatica cat si a nivelului de zahar din sange, in prevenirea transformarii zaharului in rezerve de grasimi. intr-un mod reversibil, liniar si selectiv, acizii clorogenici inhiba enzima Glucozo-6-fosfat dehidrogenaza (G-6-PDH) care este implicata in metabolizarea glucozei in eritrocite, ceea ce duce la o reducere a gluconeogenezei (productia de glucoza) in ficat.
Atunci cand exista mai putin zahar disponibil, organismul trebuie sa se bazeze pe rezervele sale de grasimi pentru a-si satisface nevoile energetice. intr-un studiu clinic recent (Moscova), care a implicat 75 de adulti, glicemia postprandiala (dupa masa) a fost redusa cu 15-20% la subiectii suplimentati cu 90 mg de acizi clorogenici. Deasemenea un studiu a demonstrat ca extractul de Cafea verde a redus, in functie de doza, absorbtia post-prandiala a grasimii si implicit nivelul trigliceridelor.
In alt studiu in vitro, s-a dovedit ca extractul de Cafea verde inhiba enzima lipaza, ceea ce reduce hidroliza si absorbtia intestinala a grasimilor alimentare.
Reduce, intr-o perioada de sase saptamani, grasimea abdominala la animalele hranite pana la satietate.
Are un efect benefic asupra controlului greutatii fara a stimula sistemul nervos central si fara niciun efect de recul din cauza scaderii metabolismului atunci cand suplimentarea inceteaza.

Ce face atat de exceptional Green Coffee Bean?

Stimuleaza termogeneza, procesul de ridicare a temperaturii corpului prin arderea caloriilor. Se poate spune, ca acest proces este asemanator efortului fizic.
Ajuta la Sustine in mod natural si sanatos a pierderea in greutate prin imbunatatirea metabolismului glucozei si inhibarea acumularii de grasime.

Compozitie:
Extract de boabe de cafea verde Svetol .... 400 mg
(Coffea canephora) (boabe) (standardizat la 45-50% acid clorogenic total, 50-55% polifenoli, 10-15% 5-cafeoylquinic)
Agent de incarcare: celuloza microcristalina
Capsula vegetala: guma din celuloza, apa purificata
Agenti antiaglomeranti: stearat de magneziu vegetal, dioxid de siliciu

Nu contine:coloranti, agenti de conservare sau indulcitori artificiali, produse lactate, amidon, zahar, grau, gluten, fermenti, soia, porumb, oua, peste, fructe de mare, produse animale, sare, nuci, organisme modificate genetic (non-GMO).

Administrare:
Adulti: 1 capsula pe zi, cu 30 de minute inainte de masa, cu un pahar de apa, sau dupa cum va recomanda specialistul.

Prezentare:
60 capsule

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro