Facebook Pixel

Soy Isoflavone (izoflavone din soia) 50mg 60 cps, Natural Factors

în stoc
Cod
NAF43
37,76 Lei

Soy Isoflavone (izoflavone din soia) reprezinta un sprijin natural pentru simptomele menopauzei, poate incetini densitatea osoasa si poate inhiba reabsorbtia osoasa, are activitate antioxidanta.

Fitoestrogenii din soia ajuta la mentinerea sanatatii ciclului menstrual si atenuează simptomele menopauzei fara efecte secundare.

Actiune si recomandari:
- dereglari hormonale cu exces de estrogen;
- tratamentul simptomelor ce insotesc perioada de premenopauza si menopauza: tulburari neuro-vegetative: bufeuri, transpiratii, palpitatii, stari depresive etc.
- profilaxia bolilor cardiovasculare;
- profilaxia osteoporozei;
- hipercolesterolemie;

Desi sunt deosebit de folosite in patologii ale femeilor, izoflavonele din Soia s-au dovedit, de asemenea, benefice si pentru barbati. Datele epidemiologice arata ca in tarile cu un consum ridicat de Soia cancerul de prostata este mult mai putin frecvent.

Mecanismul protectiei impotriva aparitiei cancerului implica mai multe aspecte ale metabolizarii izoflavonelor, cei mai multi oameni de stiinta atribuie acest efect asemanarii intre structura izoflavonelor din soia si cea a estrogenilor.

Acesta similitudine permite izoflavonelor sa dizlocuiasca estrogenii de pe receptorii celulari, astfel blocandu-le activitatea hormonala (mecanismul este similar cu cel al unor medicamente ca Nolvadex sau Tamoxifen care sunt utilizate de multi culturisti pentru a bloca conversia steroizilor anabolizanti in estrogeni, proces care poate duce la feminizare, in principal manifestata prin ginecomastie).

Femeile din Japonia au o dieta bogata in izoflavone si au bufeuri de caldura mai putine si risc de cancer mai mamar inferior femeilor din tarile occidentale.

Compozitie:
Per capsula
Extract din seminte de Soia (Glycine max), cu 40% izoflavone .... 50 mg
Agent de incarcare: celuloza microcristalina
Capsula: gelatina, apa purificata
Agent antiaglomerant: stearat de magneziu
Nu contine: coloranti, agenti de conservare sau indulcitori artificiali, produse lactate, amidon, zahar, grau, gluten, fermenti, porumb, oua, peste, fructe de mare, sare, nuci, nici OMG.

Administrare:
60 capsule

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro