Facebook Pixel

Zinc + Seleniu cu Vitamina C naturala 120 cps, DVR Pharm

în stoc
Cod
DVR8
47,96 Lei
Zinc + Seleniu cu Vitamina C naturala, impreuna, aceste oligoelemente sunt printre cele mai puternice imunostimulente, antitumorale si reglatoare ale activitatii hormonale cunoscute.
Apoi, zincul si seleniul, extrase din drojdia de bere, sunt in momentul de fata cele mai active si mai bine tolerate forme de administrare a acestor oligoelemente, la ele adaugandu-se vitamina C naturala, extrasa din fructe de Acerola.

Efecte adjuvante Zinc + Seleniu cu Vitamina C naturala

Infectii (gripale, urinare, digestive etc.) - 10-20 de miligrame de zinc, administrate zilnic, asociate cu vitamina C reduc perioada de vindecare a infectiilor virale.
Tratamente cu antibiotice si antivirale - efectele imunostimulente ale zincului, seleniului si ale vitaminei C naturale le recomanda pentru cresterea eficientei tratamentelor cu antibiotice si antivirale.
Alergie - vitamina C si zincul natural au un efect de reglare a reactiei sistemului imunitar, calmand reactiile alergie cu manifestari respiratorii, cutanate sau digestive. Acest supliment este recomandat si in cazul astmului si a rinitei alergice.
Intarzieri de crestere si de dezvoltare intelectuala la copii - zincul si vitamina C naturala ajuta la dezvoltarea normala a sistemului osos si muscular la copii, precum si a functiilor cognitive ale creierului. Seleniul este cel care asigura protectia copiilor la disfunctii endocrine (la nivelul tiroidei, gonadelor, suprarenalelor).
Sindrom de hiperactivitate si deficit de atentie / ADHD - contribuie la imbunatatirea extraordinara ale gradului de atentie, ale capacitatii de socializare si ale comportamentului pe ansamblu, dupa administrarea zincului vreme de 12 saptamani.
Depresie, depresie bipolara, sindrom depresiv anxios - zincul si seleniul sunt stimulente al secretiei de dopamina – neurotransmitatorul responsabil pentru starile de tonus psihic, optimism, relaxare.
Acnee, psoriazis, dermatite alergice - studiile facute de dermatologi au aratat ca administrarea seleniului si zincul contribuie la normalizarea proceselor trofice la nivelul pielii, la vindecarea infectiilor, in timp ce vitamina C naturala ajuta la reglarea reactiilor imunitare.
Prostata - studiile arata ca seleniul si zincul sunt foarte eficiente in prevenirea si tratarea adenomului, dar si a cancerului de prostata.
Potenta, fertilitate masculina - zincul si seleniul imbunatatesc potenta, previn instalarea andropauzei premature, normalizeaza apetitul sexual. Ele determina cresterea concentratiei de spermatozoizi, ajutand la dezvoltarea lor normala (din punct de vedere morfologic si functional) si la cresterea motilitatii lor.
Fertilitate la femei - cura cu zinc si seleniu previne aparitia asa-numitelor menstre anovulatorii (fara eliminarea ovulelor), dar ajuta si la maturizarea completa a ovulului, asa incat acesta sa fie apt de procreere in timpul ovulatiei.
Boala canceroasa – zincul si, mai ales, seleniul se afla, in prezent, pe lista suplimentelor propuse pentru chimio-preventia si chimio-terapia cancerului.
Rezultate bune s-au constatat contra cancerului de prostata, la san, la colon, ovarian, la plamani, de piele (inclusiv melanom), precum si in leucemie.
Degenerecenta maculara, cataracta - studiile au aratat ca administrarea zincului si a vitaminei C previne aparitia acestor doua afectiuni, incetineste evolutia hipermetropiei, imbunatateste vederea nocturna.
Pubertate - produsul ajuta la refacerea echilibrului hormonal la copii si adolecenti. Curele cu aceste minerale previn aparitia ulterioara a infertilitatii, dar si aparitia pubertatii precoce sau a tulburarilor hormonale care pot veni o data cu pubertatea.
Noduli tiroidieni, afectiuni tiroidiene in general - seleniul si vitamina C naturala sunt niste reglatoare extraordinare ale activitatii tiroidei, actiunii lor hormonale adaugandu-se si un efect antitumoral intens, util in cazul afectiunilor tiroidiene cu potential de malignizare.
 
Zincul extras din drojdia de bere este, in momentul de fata, cea mai activa si cea mai bine tolerate forma de zinc. Este un eficient stimulent imunitar, un reglator al secretiei de hormoni, precum si un excelent stimulent al cresterii si al dezvoltarii copiilor.
 
Compozitie: 
Drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae), uscata si inactivata,pulbere .... 276 mg; 
Acerola (Malphigia glabra), fructe, extract apos cu min. 17% acid ascorbic* .... 60 mg; 
Drojdie de bere (Saccharomices cerevisiae), extract cu min.100000ppm Zinc* .... 50 mg; 
Drojdie de bere (Saccharomices cerevisiae), extract cu min. 2000ppm Seleniu* .... 14mg
Gelatina, capsula tare;
(*portia zilnica recomandata aduce 20,4mg vitamina C, reprezentand 25,5%VNR; 10mg Zinc, reprezentand 100% VNR; 56mcg Seleniu, reprezentand 
102 %VNR; VNR=Valori Nutritionale de Referinta cf. Regulament 1169/2011).
 
Administrare:
De regula, administrarea acestui complex mineralo-vitaminic trebuie facuta zilnic, vreme de 12 saptamani neintrerupt, timp in care se vor administra cate doua-patru capsule pe zi. 
O cura este urmata de 15-30 de zile de pauza, dupa care se poate relua. 
 
In perioada infectiilor acute (gripe, cistite, pneumonii, viroze digestive etc.) doza va fi marita 2-3 ori. O marire a dozei se recomanda si dupa interventii chirurgicale sau in periodele cu stres intens. 
 
Prezentare: 
120 capsule.
Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro