Facebook Pixel

Coenzima Q10 60 cps, DVR Pharm

nici unul

Coenzima Q10 este o substanta 100% naturala, asemanatoare unei vitamine, substanta care se gaseste in fiecare celula a corpului omenesc. Are rol de protectie a inimii, a muschilor si articulatiilor, mareste imunitatea, tine la distanta deficientele imunitare, bolile degenerative ale creierului.

Disponibilitateîn stoc
SKU
DVR10
42,90 Lei
Producator

Coenzima Q10

Este o substanta 100% naturala, asemanatoare unei vitamine, substanta care se gaseste in fiecare celula a corpului omenesc. Are rol de protectie a inimii, a muschilor si articulatiilor, mareste imunitatea, tine la distanta deficientele imunitare, bolile degenerative ale creierului.

Actiuni fiziologice:
Contribuie la mentinerea sanatatii sistemului cardiovascular, la mentinerea structurii si functionalitatii normale a ficatului si la functia cognitiva normala; sustine efortul fizic si intelectual.

Efecte si beneficii:
- cancer – cercetarile arata ca, la persoanele bolnave de cancer, nivelul de coenzima Q10 este foarte redus, ceea ce scade puterea de lupta a organismului in fata bolii. Un aport suplimentar din aceasta coenzima are efecte benefice in cancerul la san, colon, pancreas, gat, creier, prostata, plamani, rinichi, dar si in mieloame sau limfoame
- infarctul, accidental vascular – sunt prevenite cu ajutorul curelor cu coenzima Q10, care protejeaza si mentin tineretea vaselor de sange, reduce stresul oxidativ
- boala medicamentoasa – este produsa, asa cum o arata si numele, de medicamentele de sinteza, care – pe langa efectul terapeutic – au adesea si o actiune toxica asupra unor organe. Cel mai des sunt afectati rinichii, ficatul, inima, stomacul, sistemul nervos si cel endocrin. Coenzima Q10 protejeaza toate aceste organe si sisteme, fiind indispensabila, in opinia multor specialisti, ca si completare la orice tratament medicamentos.

Compozitie:
Coenzima Q10 ... 50mg
Napraznic (Geranium robertianum), parti aeriene, pulvis .... 40mg
Musetel (Matricaria chamomilla), flori, pulvis .... 40mg
Kelp (Fucus vesiculosus), thal, pulvis .... 40mg
Ginkgo biloba, frunze, pulvis...40mg
Maslin (Olea europaea), frunze, pulvis ....40mg.
Capsula tare de gelatina

Administrare:
1-2 capsule pe zi.

Prezentare:
60 capsule

Precautii si contraindicatii: Nu se cunosc.


Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsCoenzima Q10 60 cps, DVR Pharm