Facebook Pixel

Fier natural 60 cps, DVR Pharm

în stoc
Cod
DVR11
30,80 Lei

De la culoarea sangelui si pana la respiratia fiecarei celule, totul depinde de acest oligoelement, care joaca un rol extraordinar in organismul fiecaruia dintre noi, fiind o adevarata cheie a sanatatii. Insa, doar fierul 100% natural, de origine vegetala, poate fi asimilat optim si nu da efecte adverse la nivelul sistemului digestiv, imunitar sau cardiovascular.

Actiuni fiziologice: Fierul contribuie la functia cognitiva normala, la metabolismul energetic normal, la formarea normala a globulelor rosii si a hemoglobinei; contribuie la transportul normal al oxigenului in corp, la functionarea normala a sistemului imunitar, la reducerea oboselii si extenuarii, la procesul normal de diviziune celulara.

Efecte si beneficii Fier natural

- anemia feripriva, anemie la copii, crestere la copii
- sarcina- atat sanatatea gravidei cat si a foetusului depind intr-o mare masura de aportul suplimentar de fier in organism
- convalescenta si boli cronice

Procesele de vindecare si de recuperare sunt blocate atunci cand nu exista suficient fier in organism. Cei mai afectati sunt cei care au suferit interventii chirurgicale, pacientii care au suferit chimioterapie, care au fost imobilizati vreme de indelungata la pat au nevoie de un aport suplimentar din acest oligoelement, care mareste tonusul fizic si psihic, redand pofta de viata si capacitatea de a face efort pentru recuperare.

Compozitie:
Drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae), extract cu min.1% Fier*... 240mg
Drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae), uscata si dezactivata, pulbere ... 160mg
Capsula tare de gelatina.

* Doza zilnica recomandata aduce intre 4,8 si 14,4mg Fier, reprezentand 34-103% VNR (Valori Nutritionale de Referinta).

Administrare:
2-6 capsule pe zi.

Prezentare:
60 capsule.

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro