Facebook Pixel

Astragalus 9000 forte 60 cps, Provita Nutrition

Rating:
100% of 100
în stoc
Cod
PVN23
83,75 Lei

Astragalus 9000 contine extract concentrat din radacina de Astragalus membranaceus 20:1 per capsula fiind unul dintre cele mai puternice produse cu Astragalus, are proprietati tonice, sustine functia imunitara a organismului.

Astragalus este una dintre cele mai complexe plante medicinale cuprinzand o combinatie complexa de polizaharide, glicozide triterpene, flavonoizi, amino-acizi si minerale trasoare.

Administrat in doze terapeutice reface pana la normal numarul de celule T (o forma specifica de celule albe) la pacientii bolnavi de cancer, SIDA etc.

Una dintre utilizarile cheie in medicina alternativa, este imbunatatirea functiei imunitare, acesta stimuleaza productia de celule stem in maduva, in tesutul limfatic si diferentierea lor in celule active ale sistemului imunitar.
De asemenea, poate avea o activitate antivirala usoara si poate ajuta la prevenirea racelilor.

Prin ce se remarca Astragalus 9000 de la Provita Nutrition

In primul rand prin dozajul de exceptie, adecvat pentru un uz terapeutic forte.
In al doilea rand prin calitatea sa farmaceutica si prin puritatea de 100%, ceea ce garanteaza maximum de potenta pentru doza administrata.

Majoritatea produselor similare de pe piata sunt incapsulate in capsule din gelatina de origine animala (de obicei din bovina). Folosirea de capsule din gelatina de origine vegetala (desi ridica semnificativ pretul produsului) evita insa ingerarea de gelatina animala care poate sa interfereze cu substantele active din supliment, micsorandu-le sau posibil chiar anuland unele din proprietatile acestuia.

Acesta stimuleaza productia proprie de interferon a organismului fiind astfel util in tratarea bolii Alzeimer, hepatita C, suport pentru chimioterapie si intarirea functiei imunitare.

Astragalus (Astragalus membranaceus) este utilizat de mii de ani in medicina traditionala chineza, uneori in combinatii cu alte imunostimulatoare, contine antioxidanti specifici care protejeaza celulele impotriva degradarii de catre radicalii liberi care sunt produsi ai conversiei energetice la nivel celular.

Are o actiune deosebita in protejarea si intarirea sistemului imunitar in general si are actiuni foarte clare in boli specifice. Pentru sistemul imunitar stimuleaza limfocitele T si celulele “ucigase naturale” NK, mareste productia de imunoglobuline (IgA, IgG).

Spectrul de actiune imunostimulator insa mult mai larg incluzand: gripa, infectii ale tractului respirator, hipertensiune arteriala, inflamatii, diabet, boli hepatice inclusiv hepatita C, cancer.

Are de asemenea activitati anti-virale (inclusiv virusurile de hepatita), anti-bacteriene (inclusiv diferite forme de streptococ), anti-inflamatoare, diuretice (ajuta la eliminarea fluidelor din organism).

Este de asemenea un tonic general atat pentru femei cat si pentru barbati.

Unic pe piata la potenta de 9.000 mg per capsula si administrat in dozele zilnice specific stabilite, Astragalus 9000 este recomandat in afectiunile unde este nevoie de o actiune rapida si puternica.

Pentru intretinere este recomandata o capsula pe zi de care confera siguranta ca va avea un efect benefic cert.

Unele studii au demonstrat ca Astragalus poate fi un tratament alternativ pentru persoanele bolnave de cancer al caror sistem imunitar este compromis de chimio si radio terapie.

Compozitie:
Radacina de Astragalus Membranaceus (450 mg extract 20×1) .... 9000 mg
(contine minimum 20% polizaharide)

Administrare:
1-2 capsule pe zi sau dupa sfatul medicului.

Prezentare:
60 capsule

Ratings & Reviews
Rating:
100% of 100

Share your thoughts with other customers

Ratings & Reviews

5
Rating:
100% of 100
Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro