Facebook Pixel

HYA-300 Acid hialuronic 350mg 90 cps, Provita Nutrition

Rating:
100% of 100
în stoc
Cod
PVN18
127,40 Lei

HYA 300 - acid hialuronic super pur, super potent, 100% natural, extras din creasta de cocos, lubrifiantul esential al tesuturilor sustine pielea tanara si articulatiile sanatoase.

Acidul hialuronic (de asemenea denumit Hyaluronan) este o componenta esentiala a tesuturilor de legatura. Absenta lui conduce la uzura tesuturilor prin frecare. Cea mai evidenta consecinta este lipsa lubrefierii incheieturilor care conduce la frecarea “os-pe-os” si astfel la macinarea oaselor insotita de dureri articulare. O alta consecinta evidenta este “uzura” pielii care se deshidrateaza si face riduri.

Acidul hialuronic a fost poreclit “cheia de la fantana tineretii” deoarece s-a constatat ca persoanele care consuma mari cantitati de acid hialuronic traiesc mai mult.

Lipsa acidului hialuronic conduce si la alte afectiuni in afara de artrita si osteoartrita cum ar fi: prolapsul valvei mitrale a inimii si mai mult. Lipsa acidului hialuronic conduce la afectiuni ale retinei ochiului (detasarea retinei), contractii musculare, rahitism scheletic, glaucom, Keratoconus, fibromialgie, acrogerie (ridarea prematura a pielii), sindromul imbatranirii premature, hernii, imbatrinirea cartilajelor.

Acidul hialuronic este esential pentru lubrefierea incheieturilor si contra fenomenului de imbatranire/ridare.

Beneficii ale suplimentarii cu acid hialuronic

Efect cosmetic: hidratarea pielii dinspre interior spre exterior, rectificand astfel ridurile.
Efect artritic: lubrifiaza articulatiile, in special, la genunchi si solduri.
Efect rejuvenant, antiimbatranire: pentru barbatii si femeile intre 30 si 40 de ani care incep sa vada in oglinda semnele imbatranirii.

Compozitie:
Acid hialuronic (din creasta de cocos) .... 50 mg
Colagen din peste hidrolizat .... 300 mg
Nu contine: lactate, oua, gluten, soia, grau, porumb, nuci, indulcitori artificiali, arome sau coloranti.

Administrare:
Intretinere: 1-2 capsule/zi.
Artrita cronica: cate 2 capsule de 3 ori pe zi timp de 10-15 zile (poate fi asociat si cu Colagen din somon 1-2 capsule de 3 ori pe zi sau cu Glucozamina 1 capsula de 3 ori pe zi).
Anti-rid: 1 capsula de 3 ori pe zi de preferinta asociata cu 1 capsula de 3 ori pe zi de Colagen din somon.

Prezentare:
90 capsule

Ratings & Reviews
Rating:
100% of 100

Share your thoughts with other customers

Ratings & Reviews

5
Rating:
100% of 100
Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro