Scrieți o recenzie
Quinoa sunt seminte fara gluten, bogate in proteine si unul dintre putinele alimente vegetale care contin suficiente cantitati din toti cei noua aminoacizi esentiali, este bogata in fibre.
Quinoa contine mari cantitati de flavonoide, inclusiv quercetina si kaempferol. Acesti antioxidanti puternici au numeroase beneficii pentru sanatate.
Boabele de quinoa rosie contin mai multi nutrienti decat cele din quinoa alba.
Mod de preparare: Spalati boabele de quinoa, apoi puneti-le intr-un volum de apa de 2 ori mai mare decat volumul de boabe de quinoa folosit.
Fierbeti la foc bland aproximativ 10 minute, pana cand incep sa se separe germenii.
Luati vasul de pe foc si lasati-l sa se odihneasca acoperit, departe de foc, pentru cateva minute, pentru a putea perimite boabelor de quinoa sa se umfle complet.
Se poate servi cald, ca garnitura, sau rece, in salate.
Se fierbe exact ca si orezul.
Prezentare:
250g
Produs certificat ecologic.
Ratings & Reviews
Scrieți o recenzie