Scrieți o recenzie
Datorita timpului de fierbere redus, lintea este o excelenta alternativa la fasole, in preparate pasate, in supa, in asociatie cu orez, carne si legume.
Lintea este catalogata ca aliment de grad nutritional A datorita continutului ridicat de fibre, fier, magneziu, fosfor si proteina si continutului extrem de scazut de grasimi. Lintea nu contine colesterol si aduce un aport caloric de cca 110-160 kcal/100g, in functie de varietatea preparata si modul de preparare.
Lintea rosie apartine bucatariei asiatice.
Fara a fi tinuta in apa rece, fierbe in 10 - 20 de minute. In timpul fierberii isi pierde culoarea rosie, devine maronie si capata consistenta de piure.
Ingrediente:
Linte rosie*
*din agricultura ecologica
Valori nutritionale/100g:
Energie .... 1674kj / 396kcal
Grasimi .... 0.0g
din care
Grasimi saturate .... 0.0g
Carbohidrati .... 69g
din care
Zaharuri .... 0.0g
Fibre .... 15g
Proteine .... 23g
Saruri .... 0.02g
Prezentare:
500g
Produs certificat organic.
Tara de origine: Turcia
Ratings & Reviews
Scrieți o recenzie