Facebook Pixel

L-tirozina (L-Tyrosine) 500mg 60 cps, Natural Factors

în stoc
Cod
NAF38
43,75 Lei

L-tirozina (L-Thyrosine) este un amino-acid precursor direct al tiroxinei (Thyroxine), un hormon tiroidian primar, si al D-fenilaninei (D-phenynalin, un alt hormon tiroidian. Tiroxina mareste rata metabolica si controleaza rata de crestere (growth rate). L-tirosina este un aminoacid necesar in producerea de neuro-transmitatori incluzind epinefrina si dopamina. L-tirosina are un usor efect pozitiv si asupra sistemului nervos central.

Efecte si beneficii L-Tyrosine

- diminueaza atat efectele psihice, cat si cele fizice ale stresului.
- ajuta la echilibrarea starii de spirit si la mentinerea atentiei, concentrarii si cognitiei, prin refacerea neurotransmitatorilor dopamina si norepinefrina.
- ajuta la scaderea oboselii cognitive din cauza situatiilor stresante fizic.
- normalizeaza frecventa cardiaca si tensiunea arteriala in conditii de stres.
- ofera protectie antioxidanta puternica celulelor.

Pacientii cu deficit de tiroxina au simptome printre care: crestere ponderala, maini si talpi reci si un metabolism bazal scazut. L-tirosina asista in optimizarea nivelelor de hormoni tiroidieni, induce o senzatie de multumire, ajuta la marirea puterii de concentrare si efort mintal.

L-tirosina se foloseste si la tratarea starilor de depresie, lipsa de energie, de putere de munca, oboseala, lipsa de apetit sexual, metabolism scazut, stres. De asemenea, reduce apetitul.

Compozitie:
Per capsula
L-tirozina .... 500 mg
Capsula: hidroxipropilmetilceluloza, apa purificata
Agent de incarcare: fosfat de calciu dibazic dihidrat
Emulsifiant: saruri de magneziu ale acizilor grasi vegetali
Agent antiaglomerant: dioxid de siliciu
Nu contine: coloranti, agenti de conservare sau indulcitori artificiali, produse lactate, amidon, zahar, grau, gluten, fermenti, soia, porumb, oua, peste, fructe de mare, produse animale, sare, nuci, nici OMG (organisme modificate genetic).

Potrivit pentru vegetarieni si vegani.

Administrare:
Adulti: cate 2 capsule de 3 ori pe zi sau dupa cum va recomanda specialistul.
A se utiliza ocazional, la nevoie.

Prezentare:
60 capsule

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro