Facebook Pixel

L-Carnitine 500mg 60 cps, Natural Factors

în stoc
Cod
NAF12
75,59 Lei

L-Carnitine (Carnitina) este un supliment alimentar, care joaca un rol crucial in producerea de energie, prin transportul acizilor grasi in mitocondriile celulelor. Mitocondriile actioneaza ca motoare in interiorul celulelor, arzând aceste grasimi pentru a crea energie utilizabila.

Veganii, sau unele persoane cu anumite probleme genetice, pot fi incapabili sa produca sau sa obtina suficienta L-Carnitina. Acest lucru face ca L-carnitina sa fie un nutrient esential conditionat.

Ajuta la pierderea in greutate?
in teorie (in special atunci când este asociat cu exercitii fizice), utilizarea L-carnitinei ca supliment pentru pierderea in greutate are sens. Deoarece L-Carnitine (L-carnitina) ajuta la transportul mai multor acizi grași in celule pentru a fi arse pentru energie, in mod logic, acest lucru ar crește capacitatea de a arde grasimi și de a pierde in greutate.

Sanatatea inimii
Un studiu a demonstrat un potential de reducere a tensiunii arteriale și a procesului inflamator asociat cu boli de inima. Adaugarea de L-carnitina la terapia medicala standard, pentru insuficienta cardiaca a fost evaluata in mai multe studii clinice. Un studiu randomizat, controlat cu placebo, la 70 de pacienti cu insuficienta cardiaca a constatat ca supravietuirea unei perioade de 3 ani a fost semnificativ mai mare la grupul care a primit L-carnitina orala (2.000 mg/ zi) comparativ cu grupul care a primit placebo.

Angina pectorala este durerea toracica care apare atunci când aportul de sânge coronarian este insuficient pentru a satisface nevoile metabolice ale mușchiului cardiac (ischemie).

Un studiu randomizat, controlat cu placebo, la 200 de pacienti cu angina stabila indusa de efort, a constatat ca suplimentarea terapiei medicale conventionale cu 2.000 mg/ zi de L-carnitina, timp de 6 luni a redus semnificativ incidenta contractiilor ventriculare premature in repaus și, de asemenea, a imbunatatit toleranta la efort. in plus, un studiu randomizat, controlat cu placebo, la 44 de barbati cu angina stabila cronica, a constatat ca administrarea de 2.000 mg/ zi de L-carnitina. Timp de 4 saptamâni a crescut semnificativ volumul de munca exercitat tolerat inainte de debutul anginei și a scazut segmentul ST depresie (dovezi electrocardiografice de ischemie) in timpul exercitiului fizic in comparatie cu placebo.

Recuperarea musculara
Ultimele studii indica impactul pozitiv al suplimentarii dietetice cu l-carnitina asupra procesului de recuperare dupa exercitiu fizic. Este demonstrat ca l-carnitina atenueaza leziunile musculare și reduce markerii deteriorarii celulare și formarea radicalilor liberi insotita de atenuarea durerilor musculare.

Compozitie:
Per capsula:
L-carnitina (din 744,05 mg. L-carnitina) .... 500 mg
Capsula: hipromeloza
Agent de incarcare: celuloza microcristalina
Agenti antiaglomeranti :dioxid de siliciu, stearat de magneziu
Supliment alimentar ce convine veganilor si vegetarienilor.

Nu contine: coloranti, agenti de conservare sau indulcitori artificiali, produse lactate, amidon, zahar, grau, gluten, fermenti, soia, porumb, oua, produse din peste si produse ale marii, produse animale, sare.

Administrare:
Doza recomandata pentru adulti: cate 2 capsule de 2 ori pe zi, odata cu hrana sau cum va recomanta specialistul.

Prezentare:
60 capsule vegetale

Atentionari si precautii
Consultati specialistul inainte de utilizare daca sunteti insarcinata sau alaptati, daca administrati medicamente, daca suferiti de maladii grave sau daca urmati un regim alimentar sarac in proteine.
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro