Facebook Pixel

Agaricus Blazei Murill 1000mg 90 cps, Provita Nutrition

Disponibilitateîn stoc
SKU
PVN6
79,80 Lei
Producator

Agaricus Blazei Murill

Stimulant longevitate, imunostimulator, anticancerigen, epilepsie, sistem nervos.

Provita Nutrition & Health este printre putinele firme care ofera un extract pulbere concentrata din Agaricus Blazei Murill.

In unele culturi, Agaricus este poreclita si ciuperca lui Dumnezeu.

Agaricus Blazei Murill este o ciuperca originala din Brazilia care contine o clasa speciala de polizaharide cunoscute sub numele de Beta Glucan.

Beta Glucan este un stimulant puternic al sistemului imunitar prin activarea macrofagelor. Studiile au demonstrat beneficiile beta glucanului nu numai prin actiunea pozitiva asupra macrofagelor, dar si prin stimularea limfocitelor B, celulelor ucigase naturale (natural killer cells) si celulelor supresoare T.
In plus, beta glucanul este un foarte bun antioxidant si antiradicali liberi. Beta glucan este un adjuvant foarte bun in tratamentul cancerului. Beta glucanul ajuta, de asemenea, la scaderea colesterolului.

Prin anii 1970, doi cercetatori americani de la Universitatea de stat din Pensylvania, vizitand Brazilia, au descoperit ca intr-o anumita zona, populatia nativa era nu numai extrem de sanatoasa, dar si longeviva, cu un procentaj extrem de mare al celor ce depaseau 100 de ani.

Secretul lor?
Foarte simplu! Consumau o ciuperca si anume Agaricus Blazei Murill. A inceput atunci introducerea acestei ciuperci in circuitul terapiilor naturiste si alternative.

Agaricus Blazei Murill energizeaza organismul la nivel celular ajutandu-l sa lupte contra bolilor invazive si degenerative. Rezultate bune s-au remarcat in afectiunile sistemului nervos si in cazurile de scleroza multipla si epilepsie.

In lupta contra cancerului Agaricus Blazei Murill se poate asocia cu celelalte ciuperci terapeuticeprecum Reishi 5000 Ganoderma, Maitake si Shiitake.

Prin combinare in proportii bine definite (dupa tipul de cancer) se poate realiza un cocktail anticancerigen foarte eficient.

Continutul bogat in elemente stimulante pentru organismul uman, fac din consumul acestor ciuperci terapeutice un remediu miraculos pentru tratarea tuturor afectiunilor, unele din ele chiar foarte grave, cum ar fi: cancer, diabet, hepatita, boli renale, boli cardiovasculare, epilepsie, scleroza, reumatism, artrita, dementa, imbatranire, septicemie, leucemie, limfoma, etc.

Compozitie:
Per capsula (425 mg):
Extract hidroalcoolic 4:1 din pulbere de Agaricus (Agaricus subrufescens ), echivalent a 1000 mg pulbere .... 250,0 mg
Celuloza microcristalina 90,0 mg
Sterat de magneziu .... 10,0 mg
Capsula (gelatina) .... 75,0 mg
Nu contine: lactate, oua, gluten, soia, grau, porumb, fermenti, nuci, indulcitori artificiali, arome sau coloranti.

Administrare:
1-2 capsule de 3 ori pe zi intre mese.

Prezentare:
90 capsule

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsAgaricus Blazei Murill 1000mg 90 cps, Provita Nutrition