Scrieți o recenzie
Faina este obtinuta din seminte de in dupa extractia uleiului presat la rece. Are un continut redus de grasimi si de carbohidrati si un continut ridicat de proteine si fibre.
Semintele de in sunt bogate in acizi grasi Omega-3 (acid alfa-linoleic) si Omega-6, vitamina C, E si vitaminele din grupa B, fibre solubile, proteine cu valoare biologica mare, substante minerale (fier, magneziu, calciu, fosfor, zinc, potasiu), lignina, mucilagii, aminoacizi.
Ingrediente:
100% faina din seminte de in.
Valori energetice (per 100 g) .... 450 kcal
Proteine .... 20,0 g
Fibre .... 30,0 g
Grasimi .... 40,0 g
din care
Acizi grasi saturati .... 2,0 g
Carbohidrati .... 35,0 g
Calciu .... 400 mg
Sodiu .... 25 mg
Fier .... 2,5 mg
Vitamine: C, E, complexul B.
Minerale: Ca, Fe, K, Mg, P, Zn.
Utilizare:
Se utilizeaza ca atare, in produse de panificatie, patiserie, in amestec cu lapte, in iaurt sau diferite salate.
Prezentare:
250 g
Atentionari: inul nu se administreaza concomitent cu produsele farmaceutice laxative sau purgative, este contraindicat consumul in timpul
sarcinii, alaptarii sau in cazul cancerului de prostata.
Ratings & Reviews
Scrieți o recenzie