Facebook Pixel

Somn Usor 30 cps, Parapharm

în stoc
Cod
PRF078
31,17 Lei

Somn Usor

Somn Usor este un supliment alimentar destinat reechilibrarii tonusului psihic. Favorizeaza somnul natural, odihnitor. In formula produsului se afla aminoacizi, vitamine si magneziu. L-tirozina este precursorul unor substante (epinefrina, norepinefrina si dopamina) care asigura deconectarea naturala a sistemului nervos central fata de stimulii de peste zi. L-taurina este un aminoacid cu efect stimulator asupra muschilor inimii si relaxant asupra sistemului nervos.
Aminoacidul 5-hidroxi triptofan contribuie la cresterea nivelului de serotonina din organism influentand in mod pozitiv tonusul psihic si somnul.
Melatonina este un somnifer natural, care apare in organism in lipsa luminii. Productia ei scade treptat, odata cu inaintarea in varsta.
Insomnia este amplificata de lumina artificiala provenita din iluminat, televizor, monitorul calculatoarelor etc. Suplimentarea regimului alimentar
cu melatonina este benefica persoanelor care sufera intr-o oarecare masura de insomnie.

Combinatia de vitamina B6 si magneziu face ca acesti aminoacizi sa-si exercite efectele in cele mai bune conditii, ca somnifer natural.
Suplimentul nutritiv Somn Usor  este deosebit de util in depasirea starii de insomnie si oboseala datorata schimbarii fusului orar, in general, pentru combaterea oricarei stari de insomnie. Produsul are marele avantaj, ca nu provoaca dependenta si nu are efecte secundare.

Compozitie:
Per 1 caspula
Gluconat de magneziu .... 100,00 mg
Acid nicotinic .... 60,00 mg
L-Tirozina .... 50,00 mg
Taurina .... 50,00 mg
5-hidroxi triptofan 50,00 mg
Vitamina B6 (Clorhidrat de piridoxina) .... 6,00 mg
Melatonina .... 2,00 mg

Administrare:
Se recomanda consumul de 1-2 capsule/zi cu un pahar de lichid (apa minerala, suc de fructe), cu o ora inainte de culcare.

Prezentare:
30 capsule
Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro