Facebook Pixel

Curatitor colon (Colon Cleanser) 100 cps, Provita Nutrition

în stoc
Cod
PVN13
86,41 Lei

Colon Cleanser de la Provita Nutrition este o solutie complexa pentru detoxifierea colonului

Suntem victimele intestinelor nedeparazitate. Moartea incepe in intestine, iar colonul trebuie curatat cel putin de 2 ori pe an.

V-ati gandit vreodata daca sunteti cumva curat in interior? Pare de necrezut dar intestinele, in special cel gros este ca o “teava de canalizare” a corpului prin care trec o multitudine de deseuri care se depun incet, incet pe pereti si in incretiturile colonului. De aceea, acesta are nevoie de curatire permanenta.

Constipatia, balonarile, gazele, crampele, paraziti, dureri de stomac, oboseala cronica, problemele digestive, colonul iritabil, cancerul de colon, toate pot fi cauzate de necuratarea corespunzatoare a intestinului gros. Mai mult, sistemul imunitar poate fi grav afectat.

Un intestin curat inseamna o digestie mai buna, inseamna un pas in plus pentru a evita obezitatea, oboseala cronica, balonarile, parazitii, boala Crohn, cancerul de colon, colonul iritabil, imbolnavirile etc.

Daca suferiti de una din afectiunile de mai jos atunci trebuie sa va ganditi serios la o curatire interna, incepand cu colonul:
- constipatie cronica
- scaun urat mirositor
- balonari frecvente
- exces in greutate
- oboseala cronica
- intestin iritabil
- infectie cu Candida
- paraziti intestinali
- dureri de cap
- respiratie neplacuta
- hemoroizi
- colon iritabil
- raceli frecvente
- dureri de burta
- digestie necorespunzatoare
- insuficienta imunitara

Pentru o detoxifiere si curatare a colonului este nevoie de o combinatie de ingrediente care trebuie sa fie asociate pentru a lucra impreuna la: hidratare, deparazitare, protejarea mucoasei intestinale, eliminarea zaharului “lipit” de intestine si colon, popularea cu probiotice (in speta Lactobacillus Acidophilus) si prebiotice ca hrana pentru Acidophilus. Este foarte important sa contina si un laxativ usor, Sena, care nu inflameaza colonul.

Colon Cleanser de la Provita Nutrition are in componenta si: Konjac Glucomannan, Nuca neagra, Slippery Elm Bark, pulbere de Sena, Acidophilus Lactobacilus.

Compozitie:
Per capsula
Psyllium Seed Husk (Plantago ovata) .... 300 mg
Konjac Glucomannan (Amorphophallus) .... 60 mg
Nuca neagra (Juglans nigra) Extract 4:1 .... 150 mg
Pulbere de Sena (Cassia angustifolia) .... 50 mg
Slippery Elm Bark (Ulm alb) (Ulmus fulva) .... 50 mg
Pectina din mar .... 25 mg
Acidofillus Lactobacilus 10 miliarde UA/g .... 50 mg

Nu contine: lactate, ou, gluten, soia, grau, porumb, fermenti, nuci, indulcitori, coloranti sau conservanti artificiali.

Administrare:
Intretinere (pe termen lung): 1 – 2 capsule pe zi de preferinta seara, inainte de culcare.
Terapeutic: 2 capsule dimineata cu 30 minute inainte de masa si 2 capsule seara cu 30 minute inainte de masa. Se va administra cu cel putin o cana mare de apa. Pe parcursul zilei se vor consuma minim 2 litri de apa plata.

Necesarul pentru 1 tronson de curatire colon: 1 - 2 flacoane, dupa caz.
Pentru persoanele care sufera de constipatie cronica persistenta, recomandam cu 1 saptamana inainte de a administra Curatitor colon sa se administreze laxativul detoxifiant Laxidoux 2 tablete seara.
Se va continua cu acelasi dozaj si in prima saptamana a administrarii de Curatitor colon.

Prezentare:
100 capsule

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro