Facebook Pixel

NADH+ 12,5mg 30 cps, Provita Nutrition

Rating:
100% of 100
în stoc
Cod
PVN21
133,95 Lei

NADH (nicotinamida-adenin dinucleotida) este cunoscut si sub denumirea de coenzima-1 sau CoE-1, o enzima deosebit de importanta in productia de energie la nivel celular (ATP). NADH este forma redusa a nicotinamidei-adenin dinucleotida (NAD) prin aport energetic de hidrogen (H). NADH este necesara pentru mii de reactii biochimice din organism.

NADH este o coenzima prezenta in mod natural in toate celulele vii, fiind necesara pentru dezvoltarea celulara si pentru producerea de energie la nivel celular. De asemenea contribuie la productia de L-dopa, care ulterior este transformata in dopamina, un important neurotransmitator esential pentru functionarea normala a creierului.

NADH joaca un rol cheie in producerea energiei din celule, in special in creier si sistemul nervos central, fiind astfel si “o pilula energizanta”. Cu cat o celula are mai mult NADH disponibil, cu atat poate produce mai multa energie si isi poate face “datoria” in mod eficient. Persoanele care sufera de tulburari precum oboseala cronica sau pur si simplu persoanele care au nevoie de un impuls in nivelurile de energie, pot beneficia de suplimentarea cu NADH.

NADH stimuleaza productia neurotransmitatoarelor dopamina, noradrenalina si serotonina, imbunatatind astfel claritatea mentala, starea de alerta si puterea de concentrare. Acest fapt este deosebit de important si in lupta contra efectelor imbatranirii cum ar fi dementa senila, boala Alzheimer, Parkinson etc.

NADH este implicat direct in sistemul imunitar defensiv al celulelor. Cu cat avem mai mult NADH in organism, cu atat functioneaza mai bine functia de reparare a ADN-ului.

Coenzima Q10 actioneaza sinergic cu NADH contribuind la marirea nivelului de energie celulara (ATP) in intregul organism. Coenzima Q10 are, de asemenea, un efect puternic antioxidant.

Numeroase studii au evaluat pozitiv potentialul NADH in tratarea bolilor Alzheimer, Parkinson si sindromul de oboseala cronica, precum si ca un supliment nutritional pentru sportivi (energizare).

Studii NADH+

Aceste studii au aratat ca administrand NADH+:
- la pacientii cu boala Parkinson, a indus o crestere a dopaminei. S-au inregistrat, de asemenea, imbunatatiri in capacitatea motorie, mersul pe jos, postura si vorbire precum si ameliorarea functiilor cognitive si emotionale.
- la oamenii care sufera de depresie, a avut un efect benefic in 93% din pacienti. Aceasta pentru ca NADH induce cresterea nivelului de dopamina si noradrenalina in creier. De asemenea, se poate deduce ca, prin participarea la producerea moleculei de energie celulara ATP, NADH este capabil de a restabili nivelul de energie al creierului.
- la pacientii cu boala Alzheimer, a prevenit progresarea bolii, chiar reversand unele efecte ale acesteia prin imbunatatirea problemelor cognitive si de comportament. A fost, de asemenea, detectata o crestere a nivelurilor de activitate cerebrala legata de dopamina/noradrenalina.
- la sportivi s-a observat o crestere a performantei concomitent cu mentinerea unui nivel ridicat de alerta mintala. Sportivii pierd din capacitatea mintala si implicit capacitatea de coordonare din cauza efortului sustinut. NADH corecteaza aceasta problema conducand la o performante sportiva superioara.
- la persoanele cu nivel de energie scazut cum ar fi persoanele in varsta sau bolnavii de sindromul de oboseala cronica, persoanele care au administrat NADH au avut o imbunatatire de 4 ori mai mare fata de grupul placebo. De aici si porecla de vitamina anti-oboseala.
Clorofila cu care este acoperita tableta ii mareste bio-absorbtia.

Compozitie:
NADH .... 12,5 mg
(nicotinamida – adenin dinucleotida fabricata in Japonia) .... 12,5 mg
Coenzima Q10 .... 30 mg
(obtinuta prin fermentatie din alge)
Clorofila .... 5 mg

Nu contine: lactate, oua, gluten, soia, grau, porumb, fermenti, nuci, indulcitori artificiali, arome sau coloranti artificiali.

Administrare:
1 capsula pe zi (de preferinta dimineata) pe stomacul gol cu o cana de apa.

La recomandarea medicului se poate administra cate 1 capsula de de 2 ori pe zi.

Prezentare:
30 capsule

Ratings & Reviews
Rating:
100% of 100

Share your thoughts with other customers

Ratings & Reviews

5
Rating:
100% of 100
Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro