Facebook Pixel

Bioperina (biopiperina) 10mg 60 cps, Provita Nutrition

Rating:
100% of 100
în stoc
Cod
PVN40
51,30 Lei

Bioperina este extrasa din Piperum nigrum si contine 98% piperina.

In consumul suplimentelor nutritive exista perceptia ca “mai mult inghitit inseamna si mai mult in organism”. Aceasta perceptie este gresita. Bioabsorbtia normala a unui fitonutrient este limitata de capacitatea sistemului digestiv de a absosorbi fitonutrientul pe timpul parcurgerii tractului digestive si apoi depinde de capacitatea organismului de a prelua si descompune fitonutrientul in componentele active, folositoare si a le transporta apoi in sange.

Ultimele cercetari si studii clinice au conclus ca bioperina administrata in cantitati de 5 – 10 mg per doza, administrata concomitent cu suplimentele nutritive mareste bio-absorbtia de la un minim de 30% pana la 100% ca de exemplu in cazul curcuminului.

Mai jos sunt graficele care au rezultat din studii clinice privind bio-absorbtia curcuminului si a coenzimei Q10 cu si fara administrarea simultana de bioperina. Dupa cum se poate remarca, in absenta bioperinei practic doar o portiune minuscula de curcumin ajunge in singe iar Coenzima Q10 este absorbita cu 65% mai bine in prezenta bioperinei. Acestea sunt doar doua exemple.

Practic, bioperina potenteaza bio-absorbtia tuturor fitonutrientilor, vitaminelor, mineralelor si a medicamentelor de sinteza.

Mai mult, organismul nu asimileaza toate vitaminele si mineralele din alimente. Administrarea de bioperina (1-2 capsule pe zi: 10-20 mg/zi) ajuta organismul in asimilarea elementelor nutritive din alimentatie.

Biopiperina are un efect extraordinar pentru digestie in sensul ca nu numai ca stimuleaza digestia in general, dar o si optimizeaza in sensul potentarii digestiei si asimilarii substantelor nutritive din alimentatie concomitent cu stoparea asimilarii grasimilor si carbohidratilor.

Alte beneficii ale bioperinei in sine:
- mareste productia creierului de beta-endorfine;
- actioneaza contra durerilor;
- mareste productia de serotonina a creierului;
- actiune anticonvulsiva, anti-epileptica;
- mareste productia de adrenalina a glandelor adrenale;
- altereaza contractiile din partea superioara si inferioara a tractului digestiv;
- reduce timp de aproximativ 1 ora productia de acid a stomacului;
- reduce ulceratiile stomacului;
- mareste productia in pancreas a enzimelor digestive (amilaza, lipaza, tripsina si chimotripsina);
- stimuleaza productia de melanina;
- reduce inflamatiile cauzate de alergiile iritante;
- reduce simptomele cauzate de astm.

Compozitie:
Biopiperina (matrix) .... 10 mg
Continand:
   Piperina 95% .... 9,92 mg
   Biotina .... 80 mcg

Administrare:
1 capsula o data sau de 2 ori pe zi administrata impreuna cu suplimentele nutritive sau alimente.

Prezentare:
60 capsule

Ratings & Reviews
Rating:
100% of 100

Share your thoughts with other customers

Ratings & Reviews

5
Rating:
100% of 100
Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro