Facebook Pixel

Super vitamina K2 120mcg 60 cps, Konig Laboratorium

Rating:
100% of 100
în stoc
Cod
KNG33
78,31 Lei

Super vitamina K2 de la Konig Nutrition produs obtinut din surse naturale recomandat in  afectiuni de osteoporoza si ateroscleroza, este imbogatit cu bor, mangan si vitamina D3.
Esentiala pentru sanatatea oaselor, protejeaza contra depunerilor de calciu pe artere sau organe.

A nu se confunda cu vitamina K (K1) care are efect de coagulare a sangelui (anticoagulant).
Spre deosebire de vitamina K1, vitamina K2 nu are contraindicatii pentru pacientii care administreaza medicamente anticoagulante sau de subtiere a sangelui cu exceptia medicamentului Warfarina.
Osteocalcina este o proteina dependenta de vitamina K2. Acest lucru inseamna ca, pentru a functiona in mod corespunzator are nevoie de vitamina K2. Deficienta de vitamina K2, care persista pe termen lung, duce la pierderea calciului si la distrugerea calitatii oaselor. Conduce, de asemenea, la depuneri de calciu pe artere si organe (de exemplu rinichi).

Exista 2 forme de vitamina K2 denumite menachinone:
- menachinona-4 (MK-4);
- menachinona-7 (MK-7).

MK-4 poate fi produsa de organism in mici cantitati prin conversia vitaminei K1 care se gaseste in special in frunzele verde inchis ale vegetalelor alimentare (cu conditia de a se consuma zilnic si in cantitati adecvate). Conversia se face in testicule, pancreas, si peretii arteriali. Rolul principal al MK-4 este sa previna decalcifierea oaselor (pierderea calciului).
MK-7 este diferita de MK-4 si nu poate fi produsa in tesuturi sau organe. Mici cantitati pot fi produse in intestine prin conversia vitaminei K1 in prezenta florei bacteriene. Conditia este ca in intestine sa existe o flora bacteriana “sanatosa”.

Administrarea de MK-7 reduce riscul de fracturi osoase si riscul de boli cardiovasculare.
Asocierea celor 2 forme de vitamina K2 (MK-4 + MK-7) asigura atat protectia oaselor, cat si a aparatului cardiovascular.

Utilizare Super vitamina K2
Vitamina K2 este esentiala pentru absorbtia si metabolizarea calciului precum si pentru depunerea lui in oase si dinti (in special prin suplimentare cu calciu).
Vitamina K2 previne depunerea calciului pe artere, articulatii sau organe interne.
Vitamina K2 reduce riscul fracturilor in cazul bolnavilor de osteoporoza.
Doua oligoelemente sunt insa importante pentru metabolismul calciului si anume borul si mangan. Asocierea cu vitamina D3 este utila, intrucat si vitamina D3 joaca un rol important in absorbtia calciului.
Vitamina K2 este utila atat in preventia, cat si in tratarea osteoporozei (in asociere cu suplimentarea calciului).

Compozitie:
Vitamina K2 (MK-4) ... 60 mcg
Vitamina K2 (MK-7) ... 60 mg
Bor ... 1 mg
Mangan ... 1 mg
Vitamina D3 ... 10 mcg

Administrare:
Modul recomandat de administrare (doar pentru adulti): 1 capsula pe zi.

Prezentare:

60 capsule

Ratings & Reviews
Rating:
100% of 100

Share your thoughts with other customers

Ratings & Reviews

5
Rating:
100% of 100
Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro