Facebook Pixel

Lipidol cu chitosan 60 cps, Konig Laboratorium

Rating:
80% of 100
în stoc
Cod
KNG32
88,75 Lei

Lipidol cu chitosan - supliment alimentar, natural, recomandat pentru reducerea trigliceridelor si LDL-ului (colesterolului rau). Fabricat in Canada conform normelor GMP.

Trigliceridele sunt grasimi care circula in sange. A nu se confunda insa trigliceridele cu colesterolul. Sunt tipuri de grasimi diferite. Orice valoare a trigliceridelor peste 150 miligrame per decilitru (mg/dl) este considerata mare si creste riscul de boala cardiaca si accident vascular cerebral. Valorile foarte mari (peste 500 mg/dl) pot duce la pancreatita (inflamarea pancreasului). De multe ori, valori mari ale colesterolului sunt insotite si de trigliceride marite (dislipidemie).

Dislipidemia este o afectiune caracterizata prin alterarea metabolismului grasimilor evidentiata prin modificarea valorilor colesterolului, LDL-colesterolului, HDL-colesterolului si a trigliceridelor. In cazurile de dislipidemie, medicina conventionala recomanda statine de sinteza (ca de exemplu crestor). Aceste statine de sinteza, nu numai ca au efecte secundare serioase, dar, in general, reduc doar colesterolul total si putin sau deloc trigliceridele sau LDL (colesterolul rau). In aceste situatii recomandam lipidol special formulat pentru a actiona asupra trigliceridelor si LDL.
Raportul dintre LDL si HDL trebuie sa fie maximum 2,9 la femei si maximum 3.3 la barbati.
Raporturile mai mari sunt considerate ca fiind un risc cardiovascular.

Lipidolul contine chitosan, binecunoscut pentru un efect de reducere a trigliceridelor. Este insa asociat cu inca 2 ingrediente sinergice care ii potenteaza actiunea terapeutica si anume beta-glucan si un extract cu o concentratie de 10:1 din fenugreek (schinduf, Trigonellafoenum-graecum) o planta ayurveda renumita pentru numeroase efecte terapeutice.

Lipidolul nu numai ca reduce trigliceridele, dar actioneaza si asupra colesterolului LDL.
Conform monografiilor emise recent de catre Ministerul Sanatatii Canadian, chitosanul, beta-glucanul si fenugreek (schinduful, denumit si fan grecesc ) reduc lipidele din sange (trigliceridele) si reduc LDL.

Compozitie:
Chitosan (extract dezacetilat din crustaceul Paralithodes camtschaticus) ... 400 mg
Beta-glucan din extract hidroalcoolic din tarate de ovaz (Avena sativa) ... 250 mg
Extract uscat 10 :1 din seminte de schinduf (Trigonella foenum – graecum) ... 250 mg
Gelatina (capsula) ... 118 mg

Nu contine: lactate, oua, gluten, soia, grau, porumb, nuci, fermenti, indulcitori, arome sau coloranti artificiali.

Administrare:
Modul recomandat de administrare: 2 capsule de 1-2 ori pe zi (de preferinta intre mese).

Prezentare:

60 capsule

Ratings & Reviews
Rating:
80% of 100

Share your thoughts with other customers

Ratings & Reviews

4
Rating:
80% of 100
Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro