Facebook Pixel

Vitamin E 200IU 50 softgels, Solgar

în stoc
Cod
SOL154
70,39 Lei
In procesul timpuriu de izolare a vitaminei E din uleiuri de plante, termenul de „tocoferoli” era folosit pentru a defini cei patru compusi initiali cu structura asemanatoare.
 
Acesti compusi au fost denumiti alfa, beta, delta si gama tocoferoli.
 
Structurile lor au doua parti principale, un inel complex si un lant lateral lung saturat. Tocoferolii joaca un rol important, reprezentand principalii antioxidanti solubili in grasimi ce protejeaza organismul uman impotriva radicalilor liberi.
 
Alfa tocoferolul din Vitamina E previne descompunerea acizilor grasi saturati si a vitaminei A, cat si combinarea cu alte substante ce ar putea dauna organismului. Nu este surprinzator faptul ca grasimile si uleiurile cu continut de vitamina E au sanse mai mici de a rancezi decat cele fara vitamina E. 
Vitamina E are de asemenea abilitatea de a se uni cu oxigenul si de a preveni transformarea acestuia in peroxizi toxici. 
Acest lucru permite alimentarea mai bogata a celulelor rosii cu oxigenul pur pe care sangele il transporta catre inima si alte organe. 
Vitamina E joaca un rol esential in respiratia celulara a tuturor muschilor, in special a celor cardiaci si scheletici. 
Vitamina E face posibila functionarea acestor muschi si a nervilor cu mai putin oxigen, crescand astfel nivelul de rezistenta si vitalitate a acestora. 
Provoaca de asemenea dilatarea vaselor sangvine, permitand transmiterea unui flux mai mare de sange catre inima. 
Vitamina E contribuie de asemenea la hranirea celulelor, la intarirea peretilor vaselor capilare si la protejarea celulelor rosii impotriva distrugerii de catre otravuri precum perhidrolul din sange.
 
Produsul poate fi consumat de vegetarieni
 
Compozitie:
Per 1 capsula
Vitamina E .... 134 mg α-TE, (1117%DZR) 
(200 UI, sub forma de d-alfa tocoferol) 
Concentrat din complex de tocoferoli .... 13mg
 
Administrare:
Cate 1 capsula moale pe zi, preferabil in timpul mesei, sau conform recomandarilor medicului sau farmacistului.
 
Prezentare:
50 capsule moi
Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro