Facebook Pixel

Nutri-Nano CoQ-10 3.1x 50 cps

în stoc
Cod
SOL102
231,07 Lei
Coenzima Q-10 (CoQ-10) se regaseste in fiecare celula din plante sau animale, desi sursele alimentare ar putea sa nu fie suficiente pentru a acoperi o deficienta. Este o componenta esentiala a mitocondriei (centrul tuturor celulelor). Celulele o utilizeaza pentru a produce energia ATP necesara corpului pentru cresterea si sustinerea celulelor. 
 Este produsa de organismul uman si este necesara pentru functionarea de baza a celulelor. 

S-a observat faptul ca nivelurile de CoQ-10 scad odata cu inaintarea in varsta, fiind reduse in cazul persoanelor cu afectiuni cronice. 

Coenzimele ajuta enzimele sa functioneze corespunzator pentru a digera alimentele si a indeplini alte functii ale organismului, inclusiv protejarea inimii si a muschilor scheletici. 
Tehnologia Nutri-Nano este o tehnologie patentata, ce transforma substantele nutritive solubile in grasime in substante amfifile (solubile atat in grasime cat si in apa), beneficiind astfel de o absorbtie fara precedent, ce conduce la o mai buna biodisponibilitate si eficienta superioara. 
 
Compozitie:
Per 1 capsula  
Coenzima Q-10 Nutri-NanoTM (ubiquinona) .... 30 mg
 
Administrare:
Adulti: 1 capsula moale pe zi, preferabil in timpul mesei.
 
Prezentare: 
50 capsule moi
 
Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro