Facebook Pixel

Mentinerea unui nivel optim al acidului uric in sange este foarte importanta pentru organism.
O cura cu Renalin ajuta la mentinerea unui nivel optim de acid uric in sange.

Detoxifierea regulata a rinichilor conduce la preventia formarii pietrelor la rinichi si/sau vezica urinara.
Dizolva concomitent si pietrele la vezica biliara

Renalin contine un amestec brevetat care combina sinergic mai multe extracte de plante preluate din medicina chineza, indiana si occidentala asociate cu doua saruri de magneziu si potasiu. Aceasta combinatie are efectul neutralizarii acidului uric pe cale naturala, fara medicamente de sinteza. In paralel, actioneaza sa dizolve pietrele sau nisipul in formare, atat la rinichi, cat si la vezica urinara. Totodata, combinatia de ingrediente ajuta la eliminerea toxinelor acumulate in tesuturile rinichilor, inbunatatind functionalitatea acestora.

Acidul uric creste foarte mult la persoanele care consuma cantitati mari de carne si maruntaie (ficat, rinichi, splina, creier, icre), precum si la unele persoane predispuse sa fabrice acid uric in exces. Cresterea peste masura a acidului uric in sange produce boala numita guta, asemanatoare simptomatic cu reumatismul articular, iar eliminarea de cantitati mari de acid uric in urina poate sa duca la formarea de calculi urinari.

Ce se intampla cand este prea mult acid uric in sange

Productia prea mare de acid uric sau scaderea eliminarii acestuia prin rinichi, are ca rezultat acumularea de acid uric in organism – acidul uric se poate depune in rinichi. Asa se formeaza pietrele la rinichi – calculi renali – litiaza renala. Acidul uric se mai poate depune in piele sau articulatii conducand la blocarea articulatiei.
Uneori durerile articulare cauzate de depunerile de acid uric sunt confundate cu dureri reumatice sau artritice

Rinichiul impreuna cu ficatul sunt organele prin care se face prelucrarea si respectiv filtrarea si eliminarea toxinelor din organism. Fibrozarea rinichilor asociata cu o acumulare de toxine poate conduce la disfunctia renala cu efecte grave asupra sanatatii.

Compozitie:
Orthosiphon aristatus (5%flavone) .... 250 mg
Extract 4:1 Troscot (Polygonum avicularis) .... 100 mg
Extract 10:1 Phyllanthus niruri .... 250 mg
Extract 10:1 cires negru (Prunus serotina) .... 50 mg
Extract 4:1 menta (Mentha piperita) .... 10 mg
Citrat de magneziu .... 50 mg
Citrat de potasiu .... 75 mg

Administrare:
1 capsula de 2 ori pe zi, de preferinta pe stomacul gol, administrate cu cate o cana mare de apa.

Recomandare: beti suficiente lichide pe parcursul zilei in perioadele in care administrati Renalin.

Prezentare:
60 capsule


Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro