Facebook Pixel

Sedivitax capsule este o formula studiata pentru a favoriza si pentru a imbunatati calitatea somnului. Produsul este, de asemenea, indicat si in timpul zilei, pentru a elibera tensiunile si pentru a promova relaxarea. Aceasta dubla actiune este importanta, deoarece un somn fiziologic se obtine atunci cand organismul reuseste sa mentina o stare echilibrata de liniste chiar si in timpul zilei, astfel incat seara sa fie deja predispus la odihna de noapte.

In fapt, multi factori sunt legati de activitatile cotidiene care concureaza la creearea unei conditii de stres si care aduc organismul intr-o stare de vigilenta sporita care, seara, poate interfera cu inceputul normal si cu mentinerea somnului.

Actiunea produsului Sedivitax capsule se datoreaza asocierii sinergice a extractelor Valeriana, Roinita si Mac californian si, in special, complexului brevetat Passiflo 2 - LMF (brevet nr. 0787496), obtinut prin combinarea a doua fractii extractive cu titru ridicat de flavonoide, care sporesc cunoscutele proprietati linistitoare ale Florii Pasiunii si care favorizeaza somnul.

Compozitie:
Per 2 capsule
Extract liofilizat multifractionat Passiflo2-LMF .... 387,2 mg
(titrat in flavonoide totale exprimate in vitexina 8% .... 31 mg)
Concentrat total din radacina de Valeriana .... 290,4 mg
(titrat in acizi valerici totali 0,24% .... 0,7 mg)
Concentrat total din frunze de Roinita .... 145,2 mg
Concentrat total din varfuri de Mac californian .... 135,5 mg

Extract liofilizat multifractionat din frunze de Floarea Pasiunii (Passiflora incarnata)* (Passiflò2-LMF), Pulbere din radacina de Valeriana (Valeriana officinalis)*, gelatina (capsula), pulbere din frunze de Roinita (Melissa officinalis)*, pulbere din varfuri de Mac californian (Escholtzia californica)*, extract liofilizat din radacina de Valeriana (Valeriana officinalis)*, extract liofilizat din frunze de Roinita (Melissa officinalis)*, extract liofilizat din varfuri de Mac californian (Escholtzia californica)*, ulei esential de Maghiran (Majorana hortensis) aroma naturala, ulei esential de Levantica (Lavandula angustifolia) aroma naturala.
* Ingrediente Ecologice - 83,3% din total

Administrare:
2 sau 3 capsule seara pentru a facilita somnul si pentru a imbunatati calitatea acestuia;
In caz de necesitate,1 capsula dimineata pentru a elibera tensiunile din timpul zilei si pentru a promova relaxarea.
Se recomanda sa incepeti administrarea pornind cu doze mici si crescandu-le in caz de nevoie, deoarece actiunea poate varia in functie de sensibilitatea individuala.

Prezentare:
30 capsule a cate 580 mg fiecare

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro