Facebook Pixel

Ruscoven Biogel 100ml, Aboca

în stoc
Cod
ABC5
56,12 Lei

RuscoVen bioGel este un preparat cosmetic ce respecta standardele riguroase de calitate stabilite conform normelor privind Cosmeticele Ecologice.

Eficacitatea acestui produs se datoreaza sinergiei functionale a extractelor liofilizate de Ghimpe si Castan Salbatic si a extractelor hidroalcoolice de Vita de Vie Rosie si Centella care, dizolvate in solutia apoasa din mucilagii de Nalba asigura o concentratie ridicata de substante functionale.
Din acest motiv, RuscoVen bioGel confera tonifiere si elasticitate epidermei si reduce senzatia de greutate a membrelor inferioare, mai ales la finalul zilei.

Alegerea de a formula gelul pe baza extractului de Alga Marina, o alga rosie cunoscuta sub numele de Caragheen, cu actiune gelifianta naturala, permite eliminarea gelifiantilor obisnuiti derivati din petrol si obtinerea unui gel care, formând o pelicula imperceptibila, pastreaza pe piele pe tot parcursul zilei proprietatile substantelor functionale prezente.
Formula este completata de uleiul esential de Menta cu actiune racoritoare.

Compozitie:
Substate functionale:
Extracte liofilizate din: radacina de Ghimpe 0,7% (titrat in ruscogenine totale .... 10%);
Fructe de Castan salbatic .... 0,5%
(titrat in glucozide triterpenice exprimate ca escina .... 17%);
Extracte hidroalcoolice din: frunze de Centella ....5%,
Frunze de Vita de vie rosie .... 2%;
Solutie apoasa din mucilagii de radacina de Nalba .... 69,8 %;
Ulei esential de Menta .... 1%.

Utilizare:
Aplicati o cantitate suficienta de gel apasând dozatorul special airless si efectuati un masaj usor, de jos in sus, direct pe zona cutanata dorita.
Se recomanda aplicarea gelului de doua ori pe zi, de preferinta dimineata si seara, pe cat posibil, dupa o spalare cu apa proaspata. Dozatorul airless pastreaza neschimbate in timp caracteristicile produsului si calitatea acestuia si permite o distribuire si o dozare mai practica.

Prezentare:
100 ml + (100ml Cadou)

Cosmeticele ecologice
Produs realizat conform standardului de fabricatie 'Norma pentru obtinerea Produselor Cosmetice Ecologice' care prevede folosirea materiilor prime provenite din Agricultura Ecologica (Reg. CE 834/2007) si a ingredientelor cosmetice naturale si/sau de origine naturala cu maxima dermocompatibilitate si in deplin respect fata de mediul inconjurator.
Parfum natural obtinut din utilizarea uleiurilor esentiale pure si a extractelor vegetale.

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro