Facebook Pixel

Energy

Produsul Energy contine o combinatie bine echilibrata de nutrienti cu concentratii standardizate, conceput pentru a creste energia si rezistenta.

Polenul de albine (multiflora) a fost mult timp pretuit pentru abilitatea sa de a spori energia si rezistenta. Este favoritul sportivilor, care raporteaza o imbunatatire a abilitatilor sportive datorita utilizarii lui.

Astragalus, standardizat la 16% polizaharide, este una dintre cele mai apreciate plante din Orient. Este deosebit de eficient pentru cresterea energiei si pentru construirea rezistentei organismului. Este o planta tonifianta care ajuta la echilibrarea sistemelor corpului.

Panax Ginseng, standardizat la 20% ginsenoides, este cunoscut ca rege al tuturor tonicelor energetice. Stimuleaza intregul corp, ajutând la depasirea stresului, a oboselii si a slabiciunii.

Siberian Ginseng, standardizat la 0,8% eleutheroside, este unul dintre cele mai bune tonice energetice. Studiile au aratat ca poate creste dramatic rezistenta, permitând celor care il administreaza sa lucreze mai mult, mai greu si sa se recupereze mai repede din starea de epuizare.

Royal Jelly (Laptisor de matca), standardizat la 6% 10-HAD (Acid 10-hidroxi-2-decenoic), este o substanta foarte nutritiva care se spune ca sporeste vigoarea si tineretea. Ea are un puternic efect stimulativ asupra glandelor suprarenale, ajutând la cresterea nivelului de rezistenta si de energie. Acidul 10-hidroxi-2-decenoic este, de asemenea, un puternic antibacterian.

Licorice Root (Lemn dulce) (Glycyrrhiza spp.), standardizat la 10% acid glicirizinic, este bine cunoscut pentru abilitatea sa de a ajuta organismul stresat si lipsit de energie. Contine substante asemanatoare hormonilor corticosuprarenalieni ai organismului, ceea ce il face ideal pentru cei care sufera de insuficienta suprarenala si de epuizare fizica si intelectuala.

Compozitie:
Per capsula
D-Riboza, pulbere din amidon de porumb .... 300 mg
Polen de albine .... 250 mg
Capsula: glucide vegetale, apa .... 118 mg
Pulbere din radacina de Ginseng- siberian (Eleutherococcus senticosus) .... 100 mg
Clorhidrat de N,N-dimetillglicina ..... 35 mg
Pulbere din radacina de Glycyrrhiza uralensis, cu 10% acid glicirhidrizic .... 25 mg
Pulbere din radacina de Astragalus (Astragalus membranaceus) cu 16% polizaharide .... 20 mg
Stearat de magneziu vegetal – agent antiaglomerant .... 8 mg
Pulbere din frunze de Ginseng-coreean (Panax ginseng) cu 20% ginsenoside .... 7,5 mg
Dioxid de siliciu – agent antiaglomerant .... 7,16 mg
Acid stearic vegetal – agent antiaglomerant .... 2,86 mg
Pulbere din radacina de Ginseng-coreean (Panax ginseng) cu 20% ginsenoside .... 2,5 mg
Nu contine: gluten, soia, grau, oua, produse lactate, fermenti, citrice, conservanti, arome sau coloranti artificiali.

Administrare:
Modul recomandat de utilizare (numai pentru adulti +18 ani):cate 1 capsula de 1-2 ori pe zi sau cum va indica specialistul.

Prezentare:
45 capsule vegetale

Recomandare
Consultati specialistul daca folositi suplimentul mai mult de o luna de zile.

Atentionari
Consultati specialistul daca sunteti insarcinata sau alaptati, daca luati medicamente antidepresive / anticoagulante / digoxin (uz cardiologic), daca suferiti de diabet, de anumite infectii acute, de boli autoimune.
Consultati specialistul daca manifestarile neplacute pentru care folositi suplimentul persista sau se agraveaza.
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic!
In cazul aparitiei unei hipersensibilitati (alergii), incetati utilizarea!
Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta varíata si echilibrata si un mod de viata sanatos.
Contraindicatii
Hipertensiune, tulburari hematologice, administrare de warfarina, daca sunteti alergic, daca suferiti de astm, daca aveti alergie la intepaturile albinelor sau la produse ale stupului.
Sunt persoane la care folosirea suplimentului a fost insotita de anxietate, dureri de cap; in acest caz opriti utilizarea sa!

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro