Facebook Pixel

Forsight 60 cps, New Roots

în stoc
Cod
NRO15
413,11 Lei

Forsight de la New Roots Herbal este o combinatie sinergica de potenta maxima care combina ingrediente traditionale cu cele descoperite mai recent  cu scopul de a sustine sanatatea oculara.

Contine gama complexa de antioxidanti, minerale, vitamine, carotenoizi si extracte din plante, toate standardizate, pentru a asigura potenta terapeutica maxima.
Aceasta formulatie se adreseaza tuturor si in special persoanelor care lucreaza mult la calculator, conduc mult noaptea sau folosesc vederea intens in activitatea lor profesionala.

Compozitie:
Per capsula
Vitamina C .... 170 mg                  212,5%VNR*
Vitamina E .... 30IU / 20,1 mg      (167,5%VNR*)
Vitamina B1 .... 5 mg                    (455%VNR*)
Vitamina B2 .... 30 mg                  (214%VNR*)
Nicotinamida .... 75 mg                 (469%VNR*)
Vitamina B6 .... 7 mg                    (500%VNR*)
Seleniu .... 50 mcg                        (91%VNR*)
Zinc .... 5 mg                                (50%VNR*)
Cupru .... 0,5 mg                          (50%VNR*)
Extract de Afin .... 80 mg
Multiantocianidine 20% .... 25 mg
Antocianidine .... 25 mg
Extract de Struguri .... 50 mg
Proanocianidine .... 47,5 mg
Extract de Craite .... 36,67 mg
Luteina .... 5,5 mg
Alga Haematococcus .... 13,33 mg
Astaxantina .... 2,66 mg
Extract de Craite .... 10 mg
Zeaxantina .... 2 mg
Acid alfa lipoic .... 50 mg
Extract de Tomate .... 10 mg
Licopen .... 0,5 mg
L- glutation .... 25 mg
Hexanicotinat de inozitol .... 25 mg

Alte ingrediente:
acid ascorbic; capsula: glucide vegetale, apa, extract din fructe de Afin (Vaccinium myrtillus), cu 25 % antocianidine; nicotinamida; extract din seminte de Struguri (Vitis vinifera), cu 95 %proantocianidine;
dl- acid alfa lipoic; d-alfa acetat de tocoferil 50% (amidon modificat); agenti antiaglomeranti: dioxid de siliciu, stearat de magneziu vegetal; extract din flori de Craite (Tagetes erecta), cu 15% luteina;
riboflavina; multiantocianidine / amestec de extracte vegetale (pulbere din fructe de Afin / Vaccinium myrtillus 56%; extract din seminte de Struguri / Vitis vinifera, cu 95% proantocianidine – 23%;
extract din pielite de Struguri, cu 20% antocianidine – 16%; extract din fructe de Afin / Vaccinium myrtillus (cu 25% antocianidine – 5%); L-glutation redus; hexanicotinat de inozitol; citrat de zinc;
alga Haematococcus pluvialis, cu 2% astaxantina; extract din flori de Craite (Tagetes erecta), cu 20% zeaxantina; clorhidrat de tiamina; riboflavin 5- fosfat de sodiu; clorhidrat de piridoxina;
extract din fructe de Tomate (Lycopersicum esculentum), cu 20% licopen; gluconat de cupru; selenometionina 2%; piridoxal 5- fosfat.

*VNR = Valoare Nutritionala de Referinta conform Regulament 1169/2011

Nu contine: gluten, soia, grau, oua, produse lactate, fermenti, citrice, conservanti, arome sau coloranti artificiali, zahar.

Administrare:
Mod de utilizare: 2 capsule/zi, la masa, cu alimente continand uleiuri, grasimi sau cum va indica specialistul.

Prezentare:
60 capsule vegetale

Recomandari
Daca luati concomitent un produs farmaceutic, consumati suplimentul alimentar cu cateva ore inainte sau la cateva ore dupa administrarea celui dintai.
La o folosire a suplimentului de peste 3 luni, consultati specialistul.
Atentionari
Consultati specialistul inainte de utilizare daca sunteti insarcinata, daca suferiti de diabet sau de probleme ale tiroidei.
Evitati utilizarea daca sunteti sensibili la administrarea hormonilor, daca aveti probleme imunitare sau luati medicamente imunopresoare, anticoagulante sau alte produse care afecteaza coagularea sangelui.
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.

Nu utilizati
Daca sunteti alergic la plante apartinand familiei Asteraceae / Compositae (de ex.Margareta).
Incetati utilizarea suplimentului si consultati specialistul in caz de transpiratie, paloare, frisoane, durere de cap, moleseala, confuzie, caci acestea pot fi simptome serioase de hipoglicemie.

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro