Facebook Pixel
Principalul ingredient al Detox Suplu, o alga bruna numita Kelp (Fucus vesiculosus), este considerat suplimentul ideal pentru slabitul constant si sigur. Administrarea de Kelp duce la cresterea activitatii glandei tiroide, ceea ce conduce la intensificarea metabolismului.

Efecte si beneficii

- stimularea activitatii glandei tiroide
   -   intensifica metabolismul general si creste rata metabolismului 
- mentinerea greutatii corporale normale
   - reduce proportia de tesut adipos
   - mentine apetitului alimentar normal
- mentinerea valorile normale ale colesterolului LDL si ale trigliceridelor
- protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ, neutralizand radicalii liberi
- detoxifierea organismului
 
Efecte adjuvante Detox Suplu:
- obezitate, ingrasare
- apetit alimentar excesiv
- colesterol marit, trigliceride marite
- dismenoree, chisturi ovariene, sindromul ovarelor polichistice
- tromboflebita, tromboze recidivante
- efeminare la barbati
- colon iritabil
- bulimie
- hipotiroidie
 
Detox Suplu in cura de slabire:
Principalul ingredient care sta la baza acestui produs este Alga bruna Kelp (Fucus vesiculosus), aceasta alga detoxifica organismul si ajuta la pierderea kilogramelor in plus pe mai multe cai:
   1.  Arderea mai intensa a caloriilor – cercetarile facute in Statele Unite, la un spital din New Mexico, au aratat ca administrarea de Kelp duce la cresterea activitatii glandei tiroide, ceea ce determina intensificarea metabolismului.
   2.  Scaderea poftei de mancare – fibrele alimentare continute de catre Alga Kelp se dilata de peste 4 ori in stomac, ceea ce va crea o senzatie de satietate, chiar si atunci cand ingeram cantitati mai mici de alimente.
   3.  Blocarea absorbtiei grasimilor saturate – fibrele continute de catre aceasta alga bruna, precum si unele polizaharide din compozitia sa, se leaga de moleculele de grasime, care nu vor putea fi astfel digerate de catre organism.
   4.  Reglarea activitatii gonadelor – Alga Kelp este printre foarte putinele plante medicinale care inhiba secretia in exces a hormonilor feminini. De foarte multe ori formarea tesuturilor adipoase inestetice, precum si cresterea apetitului alimentar si a tendintei spre sedentarism, apare pe fondul hipersecretiei de hormoni feminini (estrogeni).
 
Compozitie:
Per 1 capsula
Kelp (Fucus vesiculosus) .... 280 mg 
Chitosan HD (chitina diacetilata) .... 24,50 mg 
Spirulina (Spirulina maxima) standardizata cu minim 60% proteine .... 24,50 mg 
Chlorella (Chlorella pyrenoidosa) standardizata cu minim 50% proteine .... 21 mg 
 
Administrare:
Cate 2-3 capsule inaintea meselor principale. Doza maxima 16 capsule pe zi.
 
Poate interactiona cu produse anticonvulsivante, anticoagulante, antiagregant plachetare, heparina cu densitate redusa si agenti trombolitici, la administrare concomitenta. Contine un produs pe baza de crustacee. Acest produs nu va fi administrat in timpul sarcinii si alaptarii. 
In cazul depasirii de cateva ori a dozei recomandate, pot aparea simptome asemanatoare hipertiroidiei, cu tremur al membrelor, cresterea pulsului si a tensiunii arteriale. Administrarea, fara intrerupere, pe o perioada de timp mai lunga de 60 zile poate duce la scaderea excesiva a greutatii corporale. 
 
Prezentare:
60 capsule
 
Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro