Facebook Pixel

Produsul MSM are o formula complexa concentrata pentru refacerea mobilitatii si flexibilitatii articulare.
Contine 500 mg MSM/capsula si 30 mg Curcumin95/capsula. Combinatia celor doua ingrediente din MSM actioneaza eficient pentru a reduce inflamatia articulara, pentru a preveni leziunile articulare sau musculare si pentru a stimula refacerea tesutului cartilaginos. Astfel, MSM este eficient pe mai multe cai de actiune redand mobilitatea si flexibilitatea persoanelor care au probleme osteoarticulare.

Efecte si beneficii MSM

- reface mobilitatea si flexibilitatea articulatiilor
- asigura integritatea oaselor si articulatiilor
- reduce durerile articulare cronice
- scade inflamatia la nivelul articulatiilor
- previne formarea leziunilor musculare si degradarea articulatiilor
- are efect puternic antioxidant
- creste rezistenta organismului la alergii
- asigura sanatatea sistemului imunitar, a ficatului, plamanilor si a tractului respirator superior

MSM (Metilsulfonilmetan), un compus organosulfuros care se gaseste in mod natural in: fructe, legume, cereale, lapte sau carne. Este un produs secundar, derivat din procesul natural de oxidare care are loc la nivel molecular. MSM-ul este o componenta de baza pentru formarea oaselor si articulatiilor datorita continutului ridicat de sulf, a efectului antiinflamator si antioxidant. Este necesar pentru productia de colagen si glucozamina, elemente cheie pentru formarea oaselor si articulatiilor.

Efecte adjuvante:
- osteoartrita
- artrita reumatoida
- osteoporoza
- bursita
- tendinita
- leziuni musculare
- inflamatie articulara
- dureri musculare si articulare cronice
- crampe musculare
- recuperarea dupa efort fizic prelungit

MSM-ul actioneaza pe mai multe cai in beneficiul sanatatii oaselor si a componentelor articulare. Are capacitatea de a reduce procesele inflamatoare de la nivelul articulatiilor, reducand astfel durerea si disconfortul la miscare. De asemenea, in cazul persoanelor foarte active fizic, MSM-ul administrat inaintea de a depune efort, reduce semnificativ riscul de formare a leziunilor musculare.

Extractul de Curcumin95, standardizat cu 95% curcuminoide, este un bine cunoscut extract foarte cautat pentru faptul ca reduce procesele inflamatoare din corp si ajuta la reducerea durerii. Combinatia de MSM cu Curcumin95 are o actiune sinergica semnificativa asupra afectiunilor de tip osteoarticular si recomanda produsul MSM pentru a reda mobilitatea si flexibilitatea articulara.

Compozitie:
Per 1 capsula:
MSM (Metilsulfonilmetan) pur premium .... 500mg
Turmeric (Curcuma Longa) standardizat cu 95% curcuminoide .... 30 mg

Administrare:
Cate 2-3 capsule pe zi

Prezentare:
120 capsule

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro