Facebook Pixel

Ceai de Sunatoare 50g, Dorel Plant

în stoc
Cod
DOR042
5,18 Lei

Ceaiul de sunatoare este recomandat pentru mentinerea sanatatii sistemului hepato-biliar, sustine functiile ficatului si asigura functionarea normala a acestuia.

Efecte si beneficii Ceai de Sunatoare

Intern;
- functionarea normala a sistemului digestiv
- protejarea mucoasei gastrice
- stimularea producerii si eliminarii de bila
- sustinerea functiilor hepatice
- reducerea spasmelor care apar la nivelul tractului intestinal
- eliminarea tendintei de evacuare rapida a scaunului
- reducerea starilor psihice negative.

Extern:
- eliminarea disconfortului care apare la nivelul pielii si cavitatii bucale,
- reducerea disconfortului care apare la nivelul venelor hemoroidale si mucoasei anale.

Administrare:
Infuzie: se prepara dintr-o lingura cu planta adaugata la 250 ml de apa clocotita, se mentine timp de 15 min. la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu infuzie pe zi, cu 30 min. inainte de mese.
Extern: pentru eliminarea disconforului care apare la nivelul pielii se fac spalaturi locale sau se administreaza sub forma de comprese cu macerat sau cu infuzie de planta, pentru eliminarea disconfortului care apare la nivelul cavitatii bucale se fac spalaturi locale cu maceratul sau cu infuzia de planta, pentru reducerea disconfortului care apare la nivelul venelor hemoroidale si mucoasei anale se fac spalaturi locale sau bai de sezut de 3-4 ori pe zi cu infuzia sau cu maceratul obtinute din planta.

Prezentare:

50 g

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro