Scrieți o recenzie
Ceaiul de Anghinare contribuie la producerea si eliminarea de bilei, protejarea si regenerarea celulei hepatice, indepartarea compusilor toxici din ficat, mentinerea concentratiei normale a colesterolului si grasimilor in sange si la nivelul ficatului, mentinerea in concentratii normale a acidului uric din sange, eliminarea tendintei de evacuare lenta a scaunului.
Utilizare:
Intern: pulbere: planta se macina fin cu o rasnita electrica. Se ia o lingurita rasa de 4 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se tine sub limba timp de 10 - 15 min., dupa care se inghite cu apa.
Macerat la rece: se prepara dintr-o lingura cu planta adaugata la 250 ml de apa, se mentine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 2-3 cani pe zi, cu 30 min. inainte de mese.
Infuzie: se prepara dintr-o lingura cu planta adaugata la 250 ml de apa clocotita, se mentine timp de 15 min. la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 2-3 cani cu infuzie pe zi, cu 30 min. inainte de mese.
Prezentare:
50 g
Ratings & Reviews
Scrieți o recenzie