Facebook Pixel

Ceai de Obligeana 50g, Dorel Plant

în stoc
Cod
DOR035
7,13 Lei

Obligeana are proprietati carminative, tonice, antispastice, diuretice, reconfortante, tranchilizante, sedative, stimuleaza secretia glandelor salivare, secretia de suc gastric si intestinal si are efect neurotonic.

Efecte si beneficii Ceai de Obligeana

Intern:
- functionarea normala a sistemului digestiv, reducerea spasmelor care pot aparea la nivelul tractului intestinal
- normalizarea secretiilor gastro-intestinale
- favorizarea secretiei de bila
- imbunatatirea digestiei
- functionarea normala a sistemului nervos.

Extern:
- contribuie la reducerea disconfortului care apare la nivelul aparatului osteo-articular.

Utilizare:
Intern:
Infuzie: se prepara dintr-o lingura cu planta adaugata la 250 ml de apa clocotita, se mentine timp de 15 min. la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 2 cani cu infuzie pe zi, cu 30 min. inainte de mese.

Decoct:
Se prepara din 2 lingurite cu planta adaugate la 250 ml de apa clocotita, se fierbe timp de 15 min., dupa care se lasa la racit, se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 2 cani cu decoct pe zi, cu 30 min. inainte de mese.

Extern:
Pentru reducerea disconfortului care apare la nivelul aparatului osteo-articular se aplica local sub forma de cataplasme, care se obtin astfel: 2-3 linguri cu pulbere fin macinata se amesteca cu apa calda astfel incat sa formeze o pasta care sa poata fi aplicata extern. Deasupra se aplica un pansament ocluziv, care sa poata mentine cataplasma la locul afectat minim 3 ore.

Prezentare:
50 g

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro