Facebook Pixel

Ceai de Salvie 50g, Dorel Plant

în stoc
Cod
DOR041
5,18 Lei

Ceaiul de salvie prin numeroasele sale beneficii este recomandat pentru functionarea normala a sistemului digestiv, eliminarea spasmelor gastro-intestinale si a starii de balonare

Efecte si beneficii Ceai de Salvie

Intern:
- functionarea normala a sistemului digestiv
- stimularea producerii si eliminarii de bila
- reducerea spasmelor gastro-intestinale si a balonarii
- functionarea normala a sistemului hormonal feminin
- reducerea starilor neplacute care apar la menopauza
- functionarea in conditii optime a memoriei
- reducerea surmenajului psihic si intelectual
- functionarea normala a aparatului respirator
- reducerea transpiratiei abundente.

Extern: eliminarea disconfortului care apare la nivelul cavitatii bucale, mentinerea sanatatii pielii, reducerea riscului de sangerare, reducerea transpiratiei abundente.

Administrare:
Infuzie: se prepara dintr-o lingura cu planta adaugata la 250 ml de apa clocotita, se mentine timp de 15 min. la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu infuzie pe zi, cu 30 min. inainte de mese.
Extern: pentru eliminarea disconfortului care apare la nivelul cavitatii bucale se fac spalaturi locale cu maceratul sau cu infuzia de planta. Pentru mentinerea sanatatii pielii si reducerea transpiratiei abundente se fac spalaturi locale cu maceratul sau cu infuzia de planta.

Prezentare:
50 g

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro