Scrieți o recenzie
Caperele sunt mugurii comestibili ai arbustului Caparis Spinosa, au un gust specific, puternic şi marcant, sunt folosite in principal ca şi condiment.
Datorita gustului specific, puternic şi marcant, sunt folosite in principal ca şi condiment.
Caperele reduc balonarile, au proprietati antireumatice şi de ameliorare a functiilor ficatului
Valori nutritive:
Energie .... 104kj/25kcal
Grasimi .... 0.8g
Acizi grasi saturati .... 0.3g
Glucide .... 0g
Zaharuri .... 0g
Fibre .... 3.2g
Proteine .... 2.0g
Sare .... 3.7g
* - doza zilnica recomandata
Ingrediente:
Capere*58%, apa, otet din vin*, sare de mare.
*provin din agricultura ecologica
Intrebuintare:
Sunt completarea ideala pentru Pizza, mancaruri mediteranene de toate felurile, sosuri, salate.
Saramura poate fi folosita si la degustare sau decorare.
Trebuie evitata inabuşirea caperelor la temperaturi inalte, deoarece işi pierd gustul lor inimitabil. Caperele se adauga de preferinta atunci cand sosul este cald.
Prezentare:
206g
Ratings & Reviews
Scrieți o recenzie