Scrieți o recenzie
Graul dur este curatat si zdrobit dupa care este prelucrat cu ajutorul apei, transformat in granule sferice si apoi uscat, cernut si ambalat.
Cous-Cous este o sursa importanta de potasiu, seleniu, proteine si glucide.
Cerealele traditionale din Africa de Nord din graul dur sunt versatile si foarte rapid de pregatit, in doar 10-15 minute.
Valori nutritive:
Per 100g
Energie .... 1508kj/356kcal
Grasimi .... 2g
Acizi grasi saturati .... 0.3g
Glucide: 71gzaharuri .... 3g
Fibre .... 5g
Proteine .... 11g
Sare .... <0,01g
Ingrediente:
Cous-cous (este un grau dur prefiert si tocat).
Ingredientele provin 100% din agricultura biologica.
Utilizare:
Ideal in combinatie cu leguminoase, cum ar fi nautul, are un gust foarte bun cu legume sau sosuri picante de legume, poate fi folosit in salata sau in combinatie cu ingrediente dulci precum smochine, curmale sau stafide coapte.
Prezentare:
500 g
Alergeni: cous-cous(grau)
Ratings & Reviews
Scrieți o recenzie