Facebook Pixel

Bano Capsule cu Extract de Usturoi, Paducel si Vasc 30 cps, Parapharm

în stoc
Cod
PRF020
Preț special 13,89 Lei Preț standard 17,98 Lei

Bano Capsule cu Extract de Usturoi, Paducel si Vasc

Bano Capsule cu Extract de Usturoi, Paducel si Vasc reprezinta o combinatie unica de trei plante, recunoscute pentru multiplele efecte benefice asupra organismului uman, se prezinta sub forma unor capsule continand macerate uleioase.
Efectele sale se datoreaza celor 200 de substante active prezente in aceste capsule: vitamine, minerale, aminoacizi si enzime. Dintre microelemente este de remarcat continutul apreciabil de seleniu, sub forma de L- selenometionina, cel mai eficient blocator al radicalilor liberi din organismul uman.

Bano Capsule cu Extract de Usturoi, Paducel si Vasc sustine functiile vitale ale organismului, intareste imunitatea si asigura o protectie antioxidanta excelenta, asigura o absorbtie totala a principiilor active, fara a avea efect laxativ.
 
Compozitie:
Macerat uleios standardizat din usturoi (allium sativum) 1:1 .... 150,00 mg
Macerat uleios standardizat din fruct de paducel (Crataegus oxyacantha - linne) 1:2 .... 60,00 mg
Macerat uleios standardizat din vasc alb (viscum album) .... 60,00 mg
 
Administrare:
3 x 1 capsula / zi, cu un pahar de lichid (apa minerala, suc de fructe), de preferinta cu 20 de minute inainte de mesele principale. 
Poate fi utilizat atat de adulti, cat si de copii.
 
Prezentare:
30 capsule gelatinoase moi 
Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro