Facebook Pixel

Sapun terapeutic extrafin cu lapte de capra + ovaz + miere de albine 90g, Provita Nutrition

Rating:
100% of 100
în stoc
Cod
PVN45
17,10 Lei

Pielea noastra este in permanenta expusa factorilor patogeni, agentilor chimici si poluantilor care contribuie la deteriorarea structurii epidermei. Sapunurile comerciale contin chimicale care in loc sa ajute pot contribui practic la “otravirea” pielii cu radicali liberi, substante toxice, etc.

Laptele de capra este bogat in acizi grasi. Acestia au un pH similar cu pielea umana si sunt usor absorbiti, avand un efect emolient pronuntat.

In plus, laptele de capra contine numeroase minerale specifice pielii precum seleniul, dar si multivitamine, in special vitamina A, care este cea mai importanta vitamina pentru piele. Laptele de capra contine, de asemenea, acid lactic (o forma de acid alfa-hidroxi) care ajuta la inlaturarea pielii moarte si totodata hidrateaza si albeste pielea.

Ingrediente:
Sapun vegetal pe baza de: glicerina; extract din ovaz (Avena sativa);lapte integral de capra; miere de albine selectionata.

Utilizare:
Se foloseste la spalarea mainilor si a corpului. Are efect emolient si nutritiv pentru infrumusetare si pentru mentinerea sanatatii pielii.

Numai pentru uz extern!

Prezentare:
90 grame

Ratings & Reviews
Rating:
100% of 100

Share your thoughts with other customers

Ratings & Reviews

5
Rating:
100% of 100
Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro